Du er her

Treningsmengde frem mot DSSP

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

 Hei,

først og fremst takk for en flott tur i går. Resultatet viser at vi er godt i rute, og vi begynner å få et godt samkjørt lag. 

 

Husk at det er nå vi må legge ned mengdetreningen frem mot DSSP. Den rolige langturen vi kjørte i dag gjorde svært godt for beina til de av oss som var med. Det er viktig at vi får med oss disse milene nå. Etter Mjøsa rundt kommer vi til å slippe opp på intensiteten slik at vi legger til rette for en formtopp til vi starter i Trondheim. 

 

Når det er sagt er det også viktig å lytte til egen kropp og ta signalene når kroppen sier ifra. Stå gjerne over en trening hvis du er tung i beina eller kjenner at kroppen ikke er helt med. Primært gjelder dette intensive økter. Har man tunge bein kan det være hensiktsmessig å gjennomføre de rolige langturene nettopp for å få restituert kroppen. Disse turene går med svært lav intensitet (sone 1).

 

I dag møtte det opp 3 personer til rolig langtur i Hvervenbukta. Det er noen som kjører Vestfold i dag, men dog; dette er for svakt oppmøte. Likevel hadde Bent Erik, Geir og jeg (sammen med Håkon og en "ekstern" gjeng) en hyggelig og fin tur i go'været. 

Heisann!,

Slår herved et slag også for (fortsettelse av?) styrketrening/øvelser. F.eks. ett bens kneløft + ryggliggende planke + resten av kroppen.

Kanskje ikke minst viktig for oss i Rye15 som ikke kjører organisert styrke i bakke eller ett-girs.

MvHbJøRnSiGuRd