Du er her

Randsfjorden Rundt 04:39

Fredrik Nensin Bergs bilde
Forum: 

 

 

En flott dag for Rye 19.

 

Vi startet i lørdagen med nesten 20 mann, hvor av 7 ryttere aldri hadde trent med oss tidligere.

Det ble etablert hale fra start med 6 mann hvor Andreas var leder av denne HELE veien til mål!. Dette var vår aller første tur med hale, da vi ikke har vært mange nok på trening til å trene på dette tidligere.

 

Tidsmålet vårt var en slutttid på mellom 04:30 og 04:45.

 

Som planlagt kjørte vi relativ rolig opp første bakke, og vi falt ikke for fristelsen av å ligge i halen på laget forran.

Kjedet ble satt i gang med en gang etter bakken, og det gikk kontiuerlig med minimum 10-12 mann (damer) helt tilbake til Brandbu.

Både kjedet og halen fungerte etter forutsetningene svært bra, og ved 2 min stopp ved Bjorneroa lå vi ann til en sluttid på 04:29 .

 

Jeg opplevde en fantastisk ståpå vilje hele veien, og alle bidro med alt de hadde denne dagen, vi hadde ett trøblete kjede hos en rytter, hvor vedkommende ble trygt og effektivt kjørt opp av Bjørn og Freddy, og vi tapte ubetydlig tid på dette.

 

Ved Fluberg fikk vi frisk motvind, som ikke samsvarte med medvinden på vestsiden! :-)

 

Allikevel hadde vi nok kjørestyrke i kjedet til å ikke miste mer fart en vi gjorde. Det kom også nye ryttere in i kjedet som ga alt de hadde, selv om de kanskje var gode å slitne. Bra moral!

 

Inge  ble borte fra oss uten at noe merket det litt etter matstasjon ved Fluberg var passert, men jeg hørte han kom inn til en god tid på egenhånd etter svært god innsats for laget.

 

Vi har mye å bli enda bedre på, men dette tar vi på trening. Det er ingen negative ting ved lagets innsats å melde etter denne fantastiske lørdagen.

 

Vi kjørte inn på samme tid som Lille35, de hadde en stygg velt, men allikevel, dette er mer en godkjent for ett pr i dag lite 19 timerslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanne Eldbys bilde

Har hatt en ubetalt regning i Rye og derfor ikke fått kommentere før :-) Takk for turen alle sammen. Det var innmari morsomt. Et lite skår i gleden var selvfølgelig at mine forsøk i rulla endte med at jeg bare ble blåst bak i halen igjen av vinden. Men jeg klarte i alle fall å bite meg fast der, ikke minst takket være Andreas og andre som lå og tok vinden i front av halen.

Ellers virket det som om vi klarte kommunikasjonen i laget ganske greit. Men det er fullt mulig å miste folk uten at laget merker det. Kjempebra at Tore syklet opp og ga beskjed om at Tine hadde mistet kjedet og at det måtte bremses. Synd at vi ikke fikk med oss at Inge måtte slippe før det var for sent. Vi må passe på at det ikke skjer på T-O. Kluss med kjede skal ikke avgjøre om man sykler videre med laget eller ikke, og det kan være at det er små ting som skal til for at en person får energien tilbake.

Oki, dette var refleksjoner fra halen :-) På farta virket det jo definitivt som om rulla funket som den skulle. Kjempebra kjørt av dere, og innmari bra jobbet av kapteinene våre :-)

Hanne, som fortsatt sliter med vondt i tennene etter å ha bitt seg fast i dekket foran i 4 timer og 39 minutter :-)