Du er her

Randsfjorden Aktiv Mot Kreft

Cato Roknes bilde
Forum: 

Mens vi venter på at Marius skal få redigert sine opptak kan vi kose oss med denne: http://www.youtube.com/watch?v=eCUPT9XFx_c&feature=player_embedded

Marius Jørgensens bilde

Sorry.. Blir ikke noe video fra meg. Men Morten kjørte vel også med videokamera. Kanskje han ikke kløna det til, slik som jeg...

Det vil si at jeg kan slutte å ta refresh på mkj.no hvert 5 minutt for å sjekke om det kommer noen video snart ? :-)

Da kan jeg også slutte med det, men skal vi også begynne med dytting på halen....av Kurt Asle...

Cathrine

Morten Jensens bilde

 Har en times råmateriale...Skal se om jeg får klippet sammen noe, må bare komme meg etter Trans Germany først. Ikke noe action i råmateriale jeg har, men kult å se rulla gå med tempodrakter og hjelmer.

Marius Jørgensens bilde

Ja.. Haha.. En fra Team Aktiv påsto at det ikke var så mye hjelp å få av Kurt Asle, for han var mer bak en foran, men sett i lys av den videoen der så skjønner jeg tegninga ;-)

Forresten skulle Kurt, som er halve KAKA, ha sykla med oss spørru meg :-)

Jon-Ivar Lunds bilde

Jeg satt på halen til Team Aktiv ca siste 15km. Kurt Asle var overalt. Pølsa Pettersen satt mest bak og koste seg. Den store rompedytterprisen gikk forøvrig til Gabriel Rasch som hadde utdrikningslag for start nr 1 i rekordpuljen.

Linux Registered User # 195305

Willy Hugo Nordness bilde

Litt ut i den filmen så ser man jo "kjendisene" i bedagelig fart flekker forbi et Ryelag, mulig et gjeng i trimpuljen :-))

~Fuji~