Du er her

Å kjøre følgebil er innmari morsomt

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

og det vet jeg hundre prosent sikkert, for det gjorde jeg i fjor!

 

Vi trenger én følgebil til til matkassene, og to personer som kan sitte i den. Det er tilstrekkelig at den ene har sertifikat, hvis det er greit for denne personen å kjøre hele veien. Matkassebilene vil kjøre til de planlagte matstasjonene og sette ut kassene som folk har maten i. Når laget har brukt sine fem(!!!) minutter på matstasjone og dratt, så pakker følgebilmannskapet sammen kassene og kjører videre til neste stopp. Dette betyr at den som kjører får forholdsvis bra med pauser. Den største trafikale utfordringen for matkassebilene vil være forbikjøringene, ikke det at det skal kjøres så lenge av gangen. I teknisk bil derimot, som ligger tett bak laget hele veien, så er det viktigere at man kan bytte med en annen person på kjøringen.

 

I den ene matkassebilen vil min samboer og datteren hans være med. Han har kjørt følgebil før, og vil kunne fortelle de andre hva de skal gjøre. Men altså vi trenger én stk stasjonsvogn og to personer hvorav i alle fall én må ha sertifikat. Dette betyr at hvis du har en egnet bil som kan brukes, så gi beskjed. Kjenner du noen som kan tenke seg til å være sjåfør - hjelpemann/kvinne, men som ikke har egen bil, så meld fra til meg. Dette må vi få til å gå i orden så fort som mulig.

 

Ring meg på 99 62 45 53 :-)

Hanne!

Hanne Eldbys bilde

er at de de to personeneer vi søker, får dekket hotellopphold og diettpenger for fredagen og lørdagen. Ikke sikker på hva dietten er, men mellom 500 og 600 kr. per dag per person. Den som stiller bil til disp får bilgodtgjørelse, og her mener jeg det er statens satser som gjelder. 

Espen Fossheims bilde

Og gjeldende praksis er 2 Kr per km. Vi er fullstendig klar over at det knapt dekker papiert til kvitteringen for bensinen, men til nå har det vært vanlig praksis. Det har blitt fremmet forslag om å vurderer å øke ratene. Dette vil det bli tatt stilling til etter sommeren.

 

MvH 

 

Espen

/espen

Hanne Eldbys bilde

man blir ikke rik av å kjøre følgebil, men morsomt er det i alle fall, og det ser dessuten ut som om vi nå har klart å bemanne alle biler :-)  Tusen takk til de som stiller!!!

 

Hanne :-)