Du er her

Grefsenkollen i kveld

Forum: 

Hei,

noen som ikke fikk trent i går og som vil være på en økt i Grefsenkollen i ettermiddag/ kveld? Starter med en runde inn/ ut Maridalen etterfulgt av åtte drag i bakken.

Kan møtes kl 18:00 i Brekkekrysset.

 

Asle

 

Mtp at du forhåpentligvis er inne i en formtoppingsperiode, vil jeg anbefale å ikke kjøre en full bakkedragøkt.. Behold intensitet og kjør ferre drag slik at du kontinuerlig gjennom disse 2 ukene bygger mer og mer overskudd.

Ok, sju da..:)

Geir Pettersens bilde

Torsdag kjørte vi den korte Jessheimrunden, med et drag på ca. 20 minutter i lav/middels sone 3. Enig med Henrik i at full bakkedragøkt kanskje ikke er så lurt nå. Det dere ikke har klart å bygge av kapasitet til nå er umulig å ta igjen den siste uka. Det viktigste nå er å holde beina igang med korte økter og å få opp overskuddet.

 

Vi legger opp til rolige turer i helgen, en knallhard bakkedrag-økt på mandag og restitusjonstur tirsdag.

 

Det er svært viktig at hver enkelt selv avgjør om dette opplegget passer, basert på hva dere har erfaring med fra tidligere og hvordan beina føles for tiden. Det er endel som er slitne i beina og småsyke. Hvis det fortsatt er slik på mandag så bør de dette gjelder vurdere et alternativ til hardøkta på mandag, f.eks. en rolig tur med 4 x 4 innlagte drag under terskel i en bakke. Det er ingen vits å kjøre formtoppingsøkt hvis man ikke har overskudd til det.