Du er her

Blogging DSSP

Forum: 

Nå braker det snart løs og det er endel venner og bekjente av oss som sykler som gjerne skulle visst hvordan ting gikk og lå an underveis.

Er det planlagt at noen i følgebilen blogger?

Jeg kan evnt stille med kamera.

Her ser dere hvordan vi gjorde det fra følgebilen til RYE16 i 2010:

http://www.sportsklubbenrye.no/node/12565

Vi brukte kamera, bærbar pc, og mobilt bredbånd. Dette var ikke veldig vanskelig for selv en snekker fikset det! Vi hadde mobilt bredbånd fra telenor og dekningen var ok stort sett hele veien.

Jeg tror det også er mulig å blogge via SMS og MMS på nettsidene til Rye.

-glenn-

Kristoffer Solems bilde

Hei Glenn,

 

Enig med deg at det er kult, men det blir nok ingen prioritet. Vi skal prøve oss med pc og internett tilkobling men det er mest for å få sekundering ifht andre lag. 

 

Kris 

Helt enig med Glenn. Det er mange hjemme som setter pris på informasjon underveis, så det hadde vært prima om vi fikk laget en blogg med bilder og tekst.

Kenneth Antonsens bilde

Hei

Kristoffer Bugge har noe planlagt tror jeg.

Kenneth.

 

Lag en gruppe 'RYE 15' på Facebook og oppdater status der. Oppdatering kan da gjøres fra de fleste telefoner, men funker vel best med IP4 eller Android telefoner.

Kristoffer Bugges bilde

Jepp, har tenkt til at det skal komme oppdatering underveis. Første prioritet er å gi sekunderinger ifht andre lag, men når Fredrik (passasjer i følgebilen) sitter der så kommer han nok til å oppdatere hvordan det ligger an også. Om dette blir på en blogg på rye sidene eller på fb er ikke bestemt. Ønsker / innspill?

 

Kommer til å ha med min pc med mobilt simkort i og strømkabel til sigarettenneren.

Bloggen fra 16 timern i fjor ser jo bra ut! Veldig artig lesning:) de 14 timene og 12 minuttene de skal sitte i bilen så har de helt sikkert tid til å oppdatere litt:)

2 minutter opplæring i å laste opp bilder er vel alt som skal til så har vi en blogg oppe å går?:)

Tarjei Lægreids bilde

Det er hyggelig om noen rekker å oppdatere blogg underveis, men 1. prioritet for støtteapparatet er å hjelpe laget. Erfaringsvis kan det bli mye jobb underveis. Hvis det er ok for en person å gjøre dette og man har tid er det hyggelig for de hjemme med oppdateringer. Men forventningsstyr de hjemme på at de ikke kan forvente oppdateringer hele veien :)

Da blir opplegget i bilen det samme som ifjor, så får vi se om det blir blogg på Ryesiden eller Facebook.  Jeg kan stille med kamera og kortleser. Vi stiller det inn til å ta RAW+jpg small som gjør at "bildekopiene" er soppas små at de enkelt lar seg laste opp på en blogg. Blir det noen blinkskudd har vi de også i full størrelse hvis noen ønsker å ha en av bildene senere.
Vet du om Fredrik er vant til å bruke et speilreflekskamera? Isåfall kan en av dere ringe meg slik at jeg får tatt med det fotoutstyret man ønsker å bruke.
 
Ring meg på mob: 959 99 868
 

-glenn-

Kristoffer Bugges bilde