Du er her

DSSP- info

Forum: 

Takk for en kjempeøkt i går, gjør vi ting riktig i dag og i morgen vil formen være på topp til lørdag. Gleder meg som bare det :-)

Her kommer noen viktige punkter før avreise til Trondheim.

-Sykler leveres på Årvoll skole kl 18.00 på torsdag. Hjulbil etc. vil også være der.

- Pass på  å få i dere rikelig med mat og drikke i løpet av fredagen

- Middag på hotellet kan spises fra kl. 18.00

- Lagmøte på Hotell Augustin på fredag er kl. 19.30. Vil trolig vare til ca. 21.00 Dette møtet er OBLIGATORISK for alle som skal sykle med oss. Her blir det gitt mye viktig info, og med over 40 ryttere til start, er det viktig at alle møter, slik at alle vet hva som gjelder.

- Alle får utdelt kasser på lagmøtet.
Har du spesielle ønsker til hvordan drikken din skal være, anbefales det at du blander alt selv på forhånd, slik at følgebilmannskapet ikke blander for sterkt/ svakt. Dvs du trenger 8 flasker i kassa (dersom du bytter to på hver stopp) Alle skal ha MINIMUM 4 fulle flasker i kassa. Alt du trenger av mat og drikke må være i kassa. Vi stopper utenfor de organiserte matstasjonene, og vil derfor ikke ha mulighet til å forsyne oss av deres tørre brøskiver og svette bananer.
 

- Tenk nøye igjennom hva du trenger av klær. Tendensen er ofte at folk kler seg for godt, og dermed svetter mye, og yteevnen synker. Vi kommer til å  være i aktivitet hele dagen, så ikke overdriv med tykke islendere, lusekofter, regnjakker, sydvester og annen sjømannsutrustning.

- Når det gjelder regnjakker er det et ønske at vi prøver å unngå å se ut som fargekartene fra Jotun. På ritt stiller vi i alltid i Rye-trøye. Da er det også ønskelig at regnjakker er gjennomsiktige, røde eller blå. Gul? Det er BOC det!
Trenger man egentlig regnjakke? Jeg personlig kjører aldri med det. Med den lille nedbøren som er meldt blir man ikke spesielt våt likevel. Et annet moment er at regnjakke i evt. motvind over fjellet er fryktelig tungt. Hjelper ikke med høyprofilhjul og krum nakke når jakke står rundt en som en spinnaker i stiv kulig :-)
 

Vi kommer nok til å snakke litt om bekledning på møtet fredag kveld også.

Ha en fortsatt fortreffelig uke :-)

Gunn Hildes bilde

Husk at middagen på Augustin kun er for de som har bestillt hotellpakken via Rye. Bor du på et annet hotell og det er ønskelig å delta på fellesmiddagen må du selv si ifra og betale for middagen direkte til hotellet.