Du er her

Trondheim - Oslo: Minutt for minutt

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

For de som måtte være bekymret for at vi ikke henger med i tiden: Vi følger selvfølgelig opp NRKs konsept og lager vår egen "minutt for minutt" med Geirs eminente kamera. Vi kan dog ikke garantere direktesending på tv (vi kan vel egentlig garantere at det ikke blir direktesendt noe sted)

Kristoffer Bugges bilde

Om ikke direktesendt, vil det egentlig bli sendt noe sted i det hele tatt? ;-)

Gode odds for visning i Tønsberg neste vår!

Geir Pettersens bilde

Tviler på at jeg tar med kameraet. På Randsfjorden og Mjøsa virket det i bare 20 minutter, av en eller annen grunn. Jeg har imidlertid 3 timer fra fellesstarten i Telemark tours.

 

Skulle gjerne ha lagt ut video fra det som er tatt opp hittil i år. Problemet er at filene fra kameraet blir svært store (30 min = 1 GB).

 

Utover sommeren skal jeg slappe av og kanskje sette meg inn i hvordan man komprimerer filene, og ev. redigere sammen noe. Da legger jeg enten ut snutter på en eller annen server for nedlasting, eller sender DVD-plater i posten til de som vil ha.

 

Siste nytt er imidlertid at teknisk bil skal ha med kamera, så det vil bli filming.

Stian Gjones bilde

Nå er både 16t og xp på facebook med oppdateringer underveis på lørdag. Det må jo vi få til også. Det er mange som vil følg oss.  Kan noen bekrefte at dette blir gjort. Rye 15 har jo allerede en side på Fjesboka, så det kan ikke være så vanskelig.

Vennlig hilsen
Stian Gjone

Kristoffer Bugges bilde

ja, regner med at det vil komme her ja

http://www.facebook.com/pages/Rye-15/314970774836?sk=info