Du er her

Bekledning + huskeliste

Forum: 

Hei!,

 

Etter innspill fra Geir og Dagfinn har jeg tenkt å prøve følgende klesopplegg som jeg håper kan bli veldig bra: Klipper av armene på tynn ulltrøye ved albuen. Klipper opp langs ryggen og bak på armene, slik at man kan kjøre "streap-tease" avkledning.  Fester ulltrøyen på kroppen dels med de løse armene og dels med tape på ryggen.  I tillegg plastpose mellom ulltrøye og RYE-trøye, også denne lett avrivbar.  Ulltrøyen kan man hive til følgebilen når det er blitt varmt, tidligst etter nedkjøring fra fjellet.     Kommentarer???

 

Hvis noen er interessert, så er dette huskelisten min utenom standard sykkelbekledning:

gel, koffein (gerishot), salt&søt blanding, turkjeks, sjokoladekjeks, nutriopt, brødskiver, laks, mager smøreost, 6 flasker med Maxim pulver, sitrondråper, 3*0.5l Cola, Cramp-fix (krampe-fjerner, fås på Spinn)

Brillerens, klut

kjedeolje, tørkeklut, startolje (til huden), salve til skrittet

plastikk søppelpose, saks, ulltrøye, tape

penger, bankort, legitimasjon, flybillett, telefon, navn på hotellet, startnummer, utskrift av helårslisens (fra www.minidrett.no)

skoovertrekk, neopren hansker

matbokser med navn på innhold, små gjennomsiktige plastikkposer

Hva mangler??  :-)

 

 

Solkrem og sjampis - sistnevnte tar vi i mål:)

Det er en plan for å få med ting tilbake til oslo? Regner med å pakke lett, men noe er det jo som må sendes tilbake. Eller ordner arrangørene dette?

Geir Pettersens bilde

 

Arrangøren ordner transport.

 

Pakk alt du skal ha med tilbake til Oslo i en sekk.

Sekken legges i lastebil som står i startområdet.

Hentes i hallen ved Løren etterpå.