Du er her

14.18.55

Kristoffer Solems bilde
Forum: 

Gratulerer til alle sammen! Dette er en stor prestasjon og alle som startet med oss på lørdag skal være stolte av innsatsen.

 

Nøkkelord for suksessen mener jeg var:

 

Laget - mange sterke, allsidige og jevne ryttere som jobbet og jobbet

 

Lederskap -  Et lag er ingenting uten godt lederskap, Geir og Tarjei har ledet laget eksemplarisk gjennom hele sesongen

 

Rulla - Jevn og solid kjøring kontinuerlig, korteste vei, og omtanke for hverandre 

 

Halen - Denne fungerte uten unntak på lørdag. To rekker til enhver tid og alle muligheter for å ta seg en hvil.

 

Støtteapparat - Takk til samtlige som hjalp til, uten dere hadde vi fortsatt syklet!

 

 

 

Hilsen

Kristoffer

 

 

 

Gratulerer til alle mann! En særdeles imponerende prestasjon! Dere så veldig spreke ut da dere kom opp bakken etter minnesundbrua. Synes nesten jeg så noen smil i rulla også, og det tyder på høy moral og stor kjørestyrke!

Selv er jeg utrolig skuffa over at meg måtte trekke meg uka før styrkeprøven, men kjenner at jeg tross alt er litt stolt over å ha syklet sammen med et så sterkt lag i vår.

-Stig

 

 

 

 

En fantastisk lagrekord ble bokført lørdag kveld på Økern! Gratulerer så mye!!!! Særdeles sterkt! Men dette var ingne bombe. Et ekstremt solid lag med en haug tøffe ryttere! Og når været også spilte på lag, lå det vel i korta at sluttiden kunne bli bedre enn i 2009.

 

Det ble kjørt hardt oppover til Berkåk og Oppdal-platået. Der begynte legemet nitt å merke tempoet, og Drivdalen ble et slit for meg. Da krampen tok meg ved kassestoppen på Hjerkinn, skjønte jeg at dette ble i det tøffeste laget for meg. Derfra og inn ble det et singelritt for meg. Fikk knesmerter halvveis til Oslo, men i mål kom jeg (19.26). Hyggelig for en gangs skyld å oppleve sjela med T-O. Alle matstasjonene og den utrolige publikumsstøtten nedover hele Gudbrandsdalen og videre til Skedsmokorset.

 

PS!

Før T-O frontet jeg mitt synspunkt om at ingen skulle fuske på halen (lure seg unna jobben i rulla). Men det var nettopp jeg som fusket i deler av Drivdalen. Jeg var så sliten at jeg rett og slett ikke maktet å gjøre rullejobben min. Bekager dette! 

 

Tusen takk for felleskapet jeg har fått oppleve med dere i 15-gjengen i vår/sommer. Flotte og trivelige gutter som har gjort hverandre gode!!! En spesielt stor takk til Geir og Tarjei som har ledet laget på en framifrå måte!

 

M.v.h.

Stein

Anders Åsbergs bilde

med strålende innsats 15t! Imponerende kjøring av hele laget og nytt lagrekord er verdt å feire!

Jeg håper at mange nå har fått blod på tann og fortsetter med god trening så at vi kan få Rye tilbake på tronen i løpet av kort tid.

Grattulasjoner fra hele XP!

Kenneth Antonsens bilde

Hei !

Først og fremst takk så  mye for hjelpen alle sammen.

Helt siden Enebakk Rundt har jeg vært 100% sikker på at vi ville klare å slå lagrekorden fra 2009 under årets DSSP.  Det var en urolig sterk tid, fra ett den gangen da veldig sterkt lag. Mange av de som satte den rekorden sitter lørdagen inn med XP laget.

Samt etter den råsterke innsatsen vi la ned på Mjøsa rundt, var jeg helt overbevist om at den ville sitte lørdag den 25.juni.  Hvorfor får vi dette til ?

LAG SEIER.

Ene og alene fordi vi har et kjempe sterkt lag, som samlet sett var aller sterkest i form av jevnhet og vilje for laget. Bare se på det faktum at vi ved Lillehammer lå jevnt med BOC, for å virkelig knuse de på de siste målingene derfra og inn. Vi kjørte råsterke 43,05km/t fra Eidsvoll og inn. Det er veldig raskt etter 470 km i beina først.

Det at alle virkelig ofrer seg for laget, at alle tok føringer, og alle var på halen for å spise, mener jeg var hele nøkkelen til at vi klarte å sykle på en så god tid.

Det er lenge siden jeg har vært så sinnsykt stolt av et mål jeg hadde satt meg. Den følelsen jeg hadde når jeg så det ville gå,  kan nesten ikke beskrives. Tenk på alle treningstimer vi har lagt ned for å klare dette.  Det står stor respekt av å sykle fra Trondheim til Oslo på 14.18.

Jeg hadde gleden av å være halesjef fra Lillehammer og inn,  det er utrolig inspirerende å snakke litt med dere før jeg sendte dere inn i rulle igjen. Hehe, mange morsomme kommentarer fra en sliten personlighet. Humør opp og ned, formen kommende og gående som en vind. Uansett det er veldig motiverende når det fungerte så bra som det gjorde.

Til siste vil jeg gjerne takke alle som har vært innom Rye 15 i 2011. Takk for alle trenings turene,  all tullprat i rulla, alle minuttene jeg måtte vente mens noen skiftet slange, alle de gangene jeg har fått kommentarer som har hjulpet meg å justere kjøringen min, alle positive og oppmuntrende kommentarer når vi har kjørt ritt og det har vært som hardest, alle klapp på skuldere`n,  all tilført energi fra et samlet lag.

 

Håper flere av dere fortsetter å holde formen oppe, det går en mengde morsomme fellesstart ritt utover sommeren og høsten. Jotunheimen rundt, Sarperittet, Kråketråkket, Femsjøen rundt, grenserittet, Birken, nesodden, osv osv. Det hadde vært veldig morsomt å se flere av dere i disse rittene. Det vil helt sikkert være flere som poster tråder på formuet om disse ritten, så heng dere på.

 

Ellers håper jeg flere fortsetter den sterke syklingen sin, og ikke minst vurdere å ta enda ett skritt opp.  Med enda ett år i beina, er de aller fleste på dette laget i stand til å være med XP neste år fra Trondheim. Det hadde vært morsomt å klart å vinne den djevelen av en sykkeltur engang.

Kenneth