Du er her

Tusen takk for turen alle sammen :-)

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

De fleste i gruppa er jo på Facebook, og det er enklere å dele gleden der. Men for at de som ikke er på FB skal få det med seg også! Tusen takk for turen alle sammen. Tre dager før vi skulle reise var troen på egen evne til å komme inn med laget på et lavmål, i tillegg meldte Yr helt håpløst vær.

 

Men dette var kjempegøy! Takk til alle som dro rulla, mange av dere kunne nok sikkert helst tenkt dere til å sykle fortere, men klarte å holde igjen. Vet jo selv at det ikke er lett fra de gangene der jeg selv har vært sterk i forhold til andre. Takk til Camilla som bet tennene sammen og kom tilbake med nye krefter om igjen og om igjen. Og det var flere som bet tennene sammen, når knærne gjorde vondt eller det var andre plager. Godt jobba av alle sammen :-) Og ikke minst takk til kapteiene som klarte å holde hodet klart og fikk laget så godt som samlet i mål, og det til tross for at vi mistet Fredrik tidlig i løpet. Og selvfølgelig tusen takk til følgebilene og mannskapet der.

 

Hanne :-)

 

 

Inge Sundbakkens bilde

Takk for en flott tur sammen med en flott gjeng som viste lagmoral av en annen verden :-)  Fryktelig morro og komme inn til ny pers :-)  Fra Eidsvol og inn satt jeg ofte og lo for meg selv fordi laget kjørte så bra og vi raste forbi den ene pulja etter den andre. Det var til og med en i rulla som banket på bilvinduene til noen følgesbiler og lurte på om vi kunne komme forbi:-) Morro var det,  selv etter 50 mil i beina :-)

Mvh Inge Sundbakken