Du er her

Nytt team fra Østfold

Cato Roknes bilde
Forum: 

Ser ut til at det kan bli enda en konkurrent fra Lillehammer neste år.

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1171756&CatId=248365

Marius Jørgensens bilde

Skulle ikke forundre meg om vi må konkurrere med 5-7 sammensatte sponsorlag til neste år. Virker som om klubb er ut og "sponsornavn" på rompa er inn :-)

Ivan Karlshaugens bilde

Utviklingen lar seg tydeligvis ikke stoppe... Skal Rye Tempoen være med på leken og være aktraktivt som lag, kanskje vi må tenke litt nytt også? Blir jo ikke ryttere igjen til "amatør lagene"....

Svein Hetlands bilde

 Jeg synes det er bra at det blir ordentlig konkurranse. Mange klubber har ikke nok folk til å stille egne konkurransedyktige lag. Da er det bra at det blir slike satsninger. Alle klubber er ikke like store som Rye.

 

Tenk om det blir 10 lag neste år som er med og kjemper om seieren neste år. Da blir det gøy!

 

Om dere leser det som står på slutten av artikkelen så er ikke dette noe gullgruve for de som eventuelt blir med på en slik satsning. Slik er det nok også for alle andre sammensatte lag.

Jon-Ivar Lunds bilde

Vel, vel. For et par år siden kjørte Rye15 med et koreansk bilmerke på rompa.....og XP er vel sponset både i hue' og rævva. Jeg har ikke sterke meninger for eller imot sponsormerker, men vi må ikke glemme hva som skjer i egen klubb før vi retter fingeren mot andre. Jeg skiller ikke mellom sponsorlag og klubblag som er sponset. Begge deler går ut på det samme, selv om førstnevnte etter alt oppstyret å dømme gir mere stas og $$$.

Linux Registered User # 195305

Marius Jørgensens bilde

Ikke misforstå meg, Jon-Ivar. Jeg er FOR sponsing av alle jeg, klubblag eller ikke. Kult at noen finner det verdt å legge reklamekroner i sykkelsporten! Uttalelsen min ang. sponsornavn på rompa var bare en unøyaktig gruppebeskrivelse av HTC, United Bakeries og Team Aktiv Mot Kreft, ikke noe annet :-)

Willy Hugo Nordness bilde

Tror ikke det er pengene folk går etter og hvor mange trillebårlass med tusenlapper XP'n koster klubben er jo også kjennte tall, eller Tempoen, eller 15 timern, eller L40 for den del !!

 

Muligens på tide de gjennomfører ritt med rettferdige klasse og gruppeinndelinger

de det skilles mellom handplukkete team og reine klubblag med alle lsenser på samme plass.

Da kan jo disse teamene konkurere med seg selv når de  ikke tør stille i "skikkelige" sykkelritt 

på et høyere nivå en turritt.

~Fuji~

Magnus Müllers bilde

Jobber vi hardt og riktig i tiden frem til neste sesong, er jeg sikker på at vi skal klare å ta opp kampen med de allerede etablerte lagene, samt eventuelle nye som kommer til..

Det har jeg ståltro på!!

 

La dem komme, så skal vi ta dem med de "gammeldagse" klubbdraktene våre.. ;-)

 

Mvh

Speedy!

At Tempoen klarer å hevde seg slik dere gjorde i år er imponerende. Og fortsetter dere slik vil det bare bli bedre til neste år.
Et sponsormerke på rumpa, og vifting med store pengebunker er ikke alltid bedre enn et samkjørt lag- som kjører med hjertet langt utenpå KLUBBdrakta.

Som trønder liker jeg å referere til denne: http://www.youtube.com/watch?v=rkZ7ih6o3-0
Med 9 lokale spillere på banen, spilte de med hjertet langt utenpå drakta. Resten av historien er vel kjent for de fleste.

La dem bare komme alle sammen, vi er og blir SK Rye og vi kjører med hjertet utenpå drakta!

Willy Hugo Nordness bilde

At det er mulig å gruse disse teamene er jeg ikke et øyeblikk i tvil om

selv om Tempoen er en relativt ny "greie" ...

OBS: vi skal gjøre så godt vi kan på L40 og trene opp noen kandidater :-))

 

EN klubb som imponerer meg i tillegg til Tempoen er Frøy 1,

de rasker sammen 18-19 mann med nød og neppe og kjører knallhardt, kommer 2 min bak Tempo'n

utstyrt med denne noe gammeldagse trøsykkelhjelmen alle mann og villt forskjellige skotrekk, hehe.

De viser vel her at det faktisk er mulig uten alt for mye fuzz .................. Peis på !!

~Fuji~

Marius Jørgensens bilde

Svein: Konkurranse er bra, men personlig syns jeg det er litt kjedeligere å konkurrere mot spøkelseslag hvor det er ulike folk du ikke aner hvem er som sykler til enhver tid. Mye gøyere med klubblag eller faste lag man kan måle seg med over tid. Slik sett var det gledelig at vi hadde noen klubblag like etter oss i mål i helgen syns jeg. Jeg tipper de har fått blod på tann.

Eyh! Willy! Rett skal være rett, Frøy kom nesten 4 minutter bak oss, ikke 2! Dessuten tror jeg de var nærmere 30 til start enn 18-19 som du sier ;-) Men bevares. Jeg var ganske overrasket over at de kom såpass nært oss som de gjorde. Morsomt :-)

Willy Hugo Nordness bilde

Tenker vi sier DRØYT 4 minutter med noen sekunder og 27 på startstrek så er vi nøyaktig :-))

~Fuji~

Ivan Karlshaugens bilde

Sponsing eller ikke. Målet til Rye Tempoen må være å gjøre seg så atraktive at gode ryttere ønsker å kjøre med oss. Laget har nå flere sterke ryttere, men vi blir for få til å kjempe helt der oppe med de beste. Med flere ryttere som kan bidra i rulla inn mot slutten av løpene er jeg sikker på at vi kommer farlig nære de beste lagene.

Kanskje diskusjonen skulle gå i den retning i stedet for sponsing eller ikke? Er mange måter å gjøre seg atraktiv på som lag...

kommentar til det med sponsing: Gang på gang sett at det er lite som skal til fra en evt sponsor for at det skal ha en positiv effekt. Da 15timern for noen år siden stilte med knall rød følgebil på rittene, så hadde dette en god effekt på laget. Uten tvil. Er så lite som skal til....

Får ikke mått på møte i kveld, men det blir sikkert konstruktivt.

 

Stig Christiansens bilde

Hvis rye hadde fått hentet inn alle de somer medlemmer og idag kjører for de såkalte sponsorlagene, så hadde ingen andre antagelig vært i nærheten av tiden som det hadde blitt kjørt på..

 

:D