Du er her

Rye 15 i 2012?

Forum: 

Hei og hå!

Ser at de mest ivrige lagene er i ferd med å legge 2012-planene. Hva med Rye 15 i 2012?

Ettersom at laget smadret til og syklet styggfort T-O i år, så har mange av lagets ryttere signalisert at de tar steget opp til XP i 2012. Og da er spørsmålet fra oss som ikke har de planene, men har mer enn nok med å komme oss under 16-limiten: 

Blir det noe Rye 15 i 2012?

 

M.v.h.

Stein som har lyst til å revasjere årets superkrampe

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Stein,

 

Jeg er med!

Linux Registered User # 195305

Willy Hugo Nordness bilde

Sånn for å tippe litt løst så vil jeg tro 12:50 folket blir såpass mange at det strømmer endel, mulig en god del folk ned på 15 timern etterhvert, resultatet av dette kan bli den sterkeste 15 timern noensinne ...

~Fuji~

Tarjei Lægreids bilde

Veldig bra at det er interesse for å dra laget nedover dalen også neste år.

 

Til orientering, så kommer verken Geir eller jeg til å bli med i 2012 (man kan jo aldri garantere at Geir ikke blir med, men det er hvertfall det han kommuniserte sist jeg snakket med han). Det samme gjelder flere av de som var administrative drivkrefter i laget i år (vet hvertfall at Kenneth og Kristoffer S har ambisjoner om 12:50). Det vil si at det er behov for nye krefter i forhold til å samle og administrere laget. Oppfordrer den eller de som føler seg kallet til å ta stafettpinnen videre! Lykke til med vintertreningen folkens!

Først: Tusen takk til Geir og Tarjei og Kenneth og Kristoffer S for fantastisk innsats i 2011!!!

 

Når det gjelder mannskap til RYE15 2012, så er det pr i dag 74 interresserte og 51 påmeldte til Expressen for 2012.  Som kjent deltar max 30 fra TrHeim, så her er det meget gode muligheter til å fylle opp RYE15 med et godt 30-mannslag! 

 

:-)

Jon-Ivar Lunds bilde

Det åpner jo for en del interessante luksusproblemer. Sett at 30+ trener sammen som Rye15 og kniver om 30 plasser der kun et fåtall av plassene historisk sett har blitt forbeholdt nedfallsfrukt fra XP. Sett at XP virkelig stabler 50+ på beina der 20+ ikke får bli med XP når det gjelder. Sett at Rye15 fremdeles er 30+ når 20+ fra XP banker på døra? Hva da? Spør du meg vil dette åpne for et lag mellom XP og Rye15. Nå er det jo veldig tidlig i sesongen å bruke tid på slike spekulasjoner, men som kjent vil alle spekulasjoner før eller senere nærme seg noe med rot i virkelighetens verden.

Linux Registered User # 195305

Om det du skriver her blir en realitet, noe jeg håper, så vil nok veldig mange fra XP komme til 15 timern allerede etter et par ritt.