Du er her

Spinning og info sesongen 2012

Kristian Hauglums bilde
Forum: 

Hei

Vi har blitt enig om at Tempoen benytter økten på Sjølyst på tirsdager som sin egen. Derfor oppfordere alle å melde seg på så fort som mulig. Øktene blir holdt av Rye instruktører samt en økt i måneden gjennomført av vår nye trener. I sammenheng med disse vil også vår trener holde foredrag om trening , ritt , etc. Dette blir en god mulighet for å stille spørsmål og komme i direkte dialog.

Vi vil ha info møte første uke i November for 2012 sesongen. I slutten av denne uken kommer det mer detaljer. Treningsprogram vil bli distribuert i slutten av oktober.

2012 kommer til å bli en knall sesong for Tempoen med mange sterke ryttere allerede klare og med veldig forbedret opplegg vil vi tiltrekke nye gode ryttere. Sammen med XP kan Rye bli den virkelig dominerende klubben i Styrkeprøven 2012 !

Kristian

 

 

Hei.

Forsto at Rye-Tempoen samles på spinningtimene på SATS Sjølyst på tirsdager.

Samtlige av timene har en varighet på 1,5t og vil i all hovedsak bestå av forskjellige intervalløkter. Første time er en 6*6 intervall (4.min pauser - ca15 min oppvarming og ca 20.min "nedsykling").

Velkommen skal dere være.

Mvh

Torgeir Løge.

(Timen er også tilgjengelig for andre RYE medlemmer som ønsker å delta på økten)

Bjørnar Torsens bilde

Hei..

Jeg har meldt meg på spinning på njård onsdager. Og kommer ikke til å bestille en spinning på tirsdager også, men er det mulig med dropp inn på disse timene på Sjølyst?

Jeg har lyst til å sykle lhmr-oslo i 2012 og burde vel egentlig være med på noen av øktene som er lagt opp for tempoen....

mvh. Bjørnar

Cato Roknes bilde

Hei Bjørnar

 

Velkommen skal du være til drop inn på Sjølyst. Det ser ut til at det er et par sykler som ikke er booket. I tillegg er det erfaringsmessig alltid noen som ikke deltar på alle spiningøktene. Kanskje vi også sees på infomøtet 2 novemnber?

 

Cato

Bjørnar Torsens bilde

har tenkt til å prøve og komme på det møtet ja. Så da blir det vel drop-in på tirsdag 1.nov på sjølyst også... Er det bare og møte opp med $$$ for drop-in?

Hvor mye koster en drop-in?

Eirik Olsens bilde

Det er visst klippekort som gjelder for drop-in -tror det var 1000,- for 10 klipp, men husker ikke helt. Det ser ut til at du fortsatt kan kjøpe klippekortet ved å bruke påmeldingslinken : www.sportsklubbenrye.no/node/15301/sb_paa/paamelding