Du er her

Velkommen til spinning 2011/12

Øystein Bråtens bilde
Forum: 

Da er uken endelig kommet for oppstart innetrening - og det kan vel ikke passe bedre slik været viser seg nå. Her er litt generell info om hva som kan vente dere:

Innholdet i spinningen vil i all hovedsak være intervall trening i forskjellige former - tempo, lang, kort, pyramide etc - og det er greit å merke seg at det stort sett er trening i sone 3 og 4. Altså i kategorien hard intensitet. Til syvende og sist er det du selv som bestemmer hvor tøft du vil arbeide ved å skru på motstandskruen, skulle du f.eks ha en litt dårlig dag er det saelvsagt lurt å gire ned og ta økten som en langkjøring. Det kan være noe variasjon på det aktuelle senter - så mer utfyllende info om innholdet i øktene på det senteret dere trener får dere av instruktøren.

Husk å krysse av på lister når dere kommer til trening - det skal ligge en liste i SATS resepsjonen med navnet ditt. Ett kryss for hver økt du er på.

Instruktører sesongen 2011/12:

Nydalen mandag: Cathrine Bjørkelund

Sjølyst tirsdag: Torgeir Løge

Nationalteateret onsdag: Øystein Bråten

Njårdhallen onsdag: Lars Olav Skårberg

Nydalen torsdag: Ole Morten Munz / Espen Fossheim / Kristin Lie - rullering

Grorud torsdag: Reidar Selvig

I tillegg har vi en god reservestab som kan steppe inn ved behov:

Frank Denis Kristiansen, Per Dag Kolseth, Camilla Tranum, Fred Pettersen, Linda Stokkeland, Øystein Norheim, Bjørn Tyrhaug, Ole Baalsrud og Ole Kristian Fuglesang.

Benytter anledningen til å takke alle instruktører for velvilligheten kommende sesong.

Da gjenstår det å ønske alle sammen en riktig god trening på spinningsykkelen!