Du er her

Åpent for drop-inn på XP-spinning

Anders Åsbergs bilde

 Vi har nå hatt 2 runder XP-spinning på SATS Nydalen. Den lille overbookingen ser ikke ut til å være noe problem så vi åpner nå for drop-in på vår spinning. Dette er åpent for alle i Rye!

Ledige sykler legges ut på "Spinning expressen"-forumet og om man ønsker å benytte syklene som legges ut svarer man bare på innlegget.

Skriv navn på listen i respesjonen hvis du kommer som drop-in gjest

Det koster 100,- per gang for drop-in. Betales til instruktøren (Erik/Anders/vikar). IKKE betal i SATS-resepsjonen men skriv navn på listen i respesjonen hvis du kommer som drop-in gjest.

Vi holder på mellom 20:00 og 22:00 på onsdager og følger Prosjekt 12,50 opplegget (stort sett lange lavterskelintervaller).

Velkommen!

XP-resursgruppen

Nils Jørgen Mittets bilde

Apropos spinning, 

 

Jeg har to ganger vært med på timen før vår spinningtime. Det er en time som går fra 19:15 til 20:00. Har brukt den som litt lang oppvarming. 

 

Instruktøren sa nå på onsdag at det generelt er lite folk på den timen, så det er ikke noe i veien for at at de som ønsker kan være med på den timen også. Jeg forsto det da sånn at hun ikke nødvendigvis brydde seg om vi var medlemmer eller ikke, men det skal jeg ikke gå god for. 

 

/Nils Jørgen