Du er her

Tåhev FTW

Morten Jensens bilde
Forum: 

Fikk jeg litt vente tid mens jeg ventet på at dattra skulle bli ferdig med å trene. Fulgte derfor rådet fra Mads om å ta noen tåhev. Når jeg passerte 80 hadde jeg krampetendenser, klarte imidlertid 100 som var målet. Var lagt mer krevende enn jeg trodde. Det skal nevnes at jeg stod med handlepose i hånda (2 melk, en juice, baguetter, fetaost og noe annet småtteri)

Støl i dag...skandale!

Jonas Christensens bilde

Jeg var også litt overrasket over hvor fort man kjenner det i beina.

 

Har forøvrig bare gjort det hjemme foreløpig. Neste trinn er å gjøre det mens jeg venter ved kaffemaskinen på jobb, vurderer også å driste meg til å gjøre det i køen på Kiwi eller når jeg venter på trikken.

Eirik Olsens bilde

Tenkte jeg skulle prøve å prate litt halvhøyt og manisk med meg selv mens jeg tar disse tåhevene. Jeg venter i spenning på de første twitterbildene og youtubevideoene av gærne syklister ved kaffemaskinen og i kebabkøen. Dette er den nye plankingen folkens ;)

Kenneth Antonsens bilde

Kort oppsummert : Har du Kebab på menyen, kan du like godt slutte å utføre tåhev : )

En kebab inneholder ca 1900 kalorier.

Fredrik Smiths bilde

Jeg har funnet ut at det går fint å ta tåhev med min 4 uker gamle datter på armen i stedenfor å gå frem og tilbake på gulvet for å få henne til å sove. 100 tåhev om dagen går fint, men det er tyngre enn jeg trodde!

Harald Indrebøs bilde

Noen ekstra minutter ledig før et møte. Tok en runde med tå/hev. Dette var tungt :) så her er det forbedringspotensial !! Skal komme for tidlige til flere møte i vinter :) Harald

Harald

Morten Jensens bilde

Testa øvelsen ved pissoaren på Storo senteret nå nettopp. Anbefales ikke.

Jon-Ivar Lunds bilde

Det tar litt tid å kjøre inn muskler du sjelden belaster....Jeg tar 3x100 i trapp før jeg tar kvelden. Pass på å ikke gå helt opp på tærne, da hviler nemlig muskelen, og det blir jo helt feil. Tar du av deg skoene blir effekten bedre. Har kjørt tåhev stort sett hver eneste dag etter at jeg konverterte til barbeintløping i juni. For viderekommende anbefales en tur til gymmen for å kjøre en artig øvelse som gir deg både i pose (styrke) og sekk (kondis). Av med sko og sokker, legg standard 20kg stang på nakken, opp på tærne, hopp på tærne, 4x20 holder for de fleste. Jeg tar denne som siste øvelse de dagene jeg kjører styrketrening for beina. Siste serie kan med fordel kjøres med litt ekstra belastning. Regn med en del skjeve blikk fra bolere og andre som ikke kjører øvelser som produserer svette.

Linux Registered User # 195305

Willy Hugo Nordness bilde

10 stk 1000 liters tanker med spylerveske på manuell jekketralle i lett motbakke,

eller 15 paller med maling a 600 kg på samme måte, eller hva med 15 kabeltromler på pall ?
Da Jon-Ivar kan du no bare stå der å hoppe som en balettdanser på tærne inne i et svett treningslokale, akademikertrening kaller jeg det, haha.

~Fuji~

Jon-Ivar Lunds bilde

Det må da være plass til akademikere i Rye. De greiene du holder på med Willy, gjorde jeg en sånn ca åtte år i mitt tidligere liv som sjøulk.i havner de færreste har hørt om. Nå har jeg en stillesittende jobb og må derfor rase fra meg der jeg kan.

Linux Registered User # 195305

Espen Fossheims bilde

Når Willy fyrer av kanonen ;-) Permanent treningsopplegg for den umiddelbare omkretsen...

/espen

Willy Hugo Nordness bilde

Klart det er plass, bare litt morro å lese alle treningsopplegg der samtlige er laget for folk som sitter bom fast store deler av døgnet, da ser man jo hvor mye man får gratis av å bevege seg :-))

Idrett består jo i hovedsak av folk med restitusjonsjobber så her har du jo ditt fortrinn og kan stå der å hoppe :-)

 

Nå er jo ikke ironi dette forumets sterke side akkurat, ikke humor i noen form heller,

men så står det jo stort sett stille innpå her også da,

så kom igjen Jon Ivar, nå er det din tur med motkommentar.

~Fuji~

Bjørnar Torsens bilde

Hei...

Jeg fikk telefon fra jobb kl1745 på onsdag og måtte trå til med Overtid da halve det norske forsvaret var uten datasystemer... Så jeg kom meg ikke på møtet! Er det noen som har skrevet møte referat fra møtet? gikk jeg glipp av mye?

Jeg har lyst til å sykle lhmr-oslo til sommeren, og håper det er plass til meg på tempoen. Hvem bør jeg kontakte om info?

 

mvh. Bjørnar Torsen

Magnus Müllers bilde

 Hei Bjørnar,

 

Jeg har lagt ut presentasjonen vi gjennomgikk på sidene til Rye-Tempoen her. Er vel bare spm om tid før den publiseres på forsiden..

Meld deg inn i gruppen på forumsidene våre eller send mail til tempoen@skrye.no så blir du lagt til listene.

 

Magnus