Du er her

Svømmesamlinger gjennom vinteren.

Dag Olivers bilde
Sk Rye Triatlon planlegger å gjennomføre en serie svømmesamlinger gjennom vinteren. Samlingene vil finne sted på søndager i Sandbekkhallen i Rælingen. Første samling er søndag 27.11. Andre samling er søndag 18.12.
For perioden januar til mai er planen å kjøre en samling per måned (avhengig av etterspørsel) , før vi så kan begynne å svømme ute.
 
Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/swimcamp_2011 
Målsetningen med samlingene er å trene målrettet mot våtdraktsvømming. Dette betyr at vi vil fokusere minimalt på å lære svømming for svømmere, men isteden fokusere målrettet på de viktigste elementene av svømmeteknikk som er avgjørende for framdrift og utholdenhet med våtdrakt.
 
I tillegg til treninga på samlingene vil det gjennomgås anbefalt trening mellom samlingene, typisk bevegelighetstrening, styrketrening og svømmetrening.
 
For første samlinga er programmet:
Økt 1: kl.0900-1100
Økt 2: kl.1330-1500
 
For å kunne trene målrettet på våtdraktsvømming er vi avhengig av at alle stiller med Paddles og Pull-bouy. Begge disse treningsverktøyene kommer til å bli mye benyttet. Dette materiellet kan bestilles av hver enkelt på www.klubben.no. Forslag til følger nedenunder.
 
Mht paddles, gutta anbefales å bestille str.Large, jentene str.Medium.  Mht pull-bouy, hvis du er en god svømmer eller trenger liten oppdrift kan Jr.modellen være OK, ellers bestill Sr.modellen.
 
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese