Du er her

Bloggen til Dag Oliver

Dag Olivers bilde

Svømmesamlinger gjennom vinteren.

Sk Rye Triatlon planlegger å gjennomføre en serie svømmesamlinger gjennom vinteren. Samlingene vil finne sted på søndager i Sandbekkhallen i Rælingen. Første samling er søndag 27.11. Andre samling er søndag 18.12.
For perioden januar til mai er planen å kjøre en samling per måned (avhengig av etterspørsel) , før vi så kan begynne å svømme ute.
 
Påmelding gjøres her: https://www.deltager.no/swimcamp_2011 
Dag Olivers bilde

Alt du lurte på om triatlon, men ikke turde å spørre om

Se invitasjonen her!Triathlongruppa i Sportsklubben Rye inviterer til erfaringsdelingskveld for utøvere som er interessert i triatlon generelt og lange distanser spesielt – Noen av klubbens mest erfarne triatleter vil dele av sine erfaringer innenfor blant annet treningsopplegg, skadeforebygging, gjennomføring av konkurranser, sittestilling sykkel og utstyr.

Dag Olivers bilde

Hvordan Trene Smartere?

Clas BjörlingMøt Clas Björling og hør hans historie om hvordan han gikk fra å være en av verdens beste Ironmanutøvere til å bli overtrent, utbrent og hvordan han kom tilbake. Tre år tok det og i august 2009 nådde han sitt mål, å kjøre en Ironman igjen. Ikke bare gjorde han det men han vant også det svenske mesterskapet og satte ny banerekord i Kalmar.