Du er her

Ny løype trase 2012

Anders Bernhofts bilde

Hei!

Har hørt fra nokså pålitlige kilder om at Mjøsa rundt 2012 kan bli avlyst p.g.a av veiarbeid ved Tangen.Det er ikke mulig og legge om trasen og vi bør vel da finne et ritt samme helg som oppkjøring?

 

Det ryktes om ommlegging av løype trasen under selve Styrkepeøven,og at vi vil sykle på Gjøvik siden av Mjøsa til Lena,Skriea,Feiring og Minnesund......

 

Noen som vet noe om dette??

 

The Duke!

Bjørn Saksbergs bilde

Dette var nyttt for meg. Jeg trodde at jeg var som leder av Feiring sykkel var en av de første som fikk vite noe angående dette...

Jeg er fullstendig klar over at det foregår store veiarbeider på strekningen Minnesund - Tangen til neste år. Vi er i dialog med vegvesenet angående dette, så får vi se hva det ender opp med.

At det ikke er mulig å legge om trasee er ikke helt riktig. Vi klarer nok ikke å gjøre distansen noe kortere, men det blir nok fort 40km lengre. Et altenativ er sykle rv 24, http://bikeroutetoaster.com/Course.aspx?course=328667.

 

Bjørn Saksberg
Leder av ressursgruppa XP

Espen Opheims bilde

 

Willy Hugo Nordness bilde

Om Gjøvik hadde garantert vært bedre en slik det er i dag, utenom for de som starter på Hamar da :-)

~Fuji~

Per Arvid Gimres bilde

Hva vil en eventuell omlegging av løypa ha å si for vår ambisjon om 12.50? Blir det lengre eller kortere enn tidligere år?

 I følge mine lokale kontakter rundt Mjøsa så er ikke endelig trase valgt enda, men jeg tipper det blir MR motsatt retning. De samme kontaktene påstår at denne traseen er ca 400 meter lenger enn traseen på østsiden, så det skulle ikke utgjøre den helt store differansen. 

Per Arvid Gimres bilde

Ifølge løypeprofilen fra Mjøsa rundt så kan det imidlertid virke som at det er en del mindre høydemeter å gjøre på Gjøvik siden. Kanskje dette bare derfor er positivt da :)

Anders Bernhofts bilde

ny trase fra på Gjøvik siden...

http://styrkeproven.no/trondheim-oslo/loeypetras

 

The Duke!!

The Duke!