Du er her

Viking Tour 2012

Espen Opheims bilde

Er det noen som har tenkt å delta under VT 2012?

/ Espen Opheim

Anders Bernhofts bilde

Vi er nok to som skal delta ja...

Vi skal også kjøre Jotunheimen rundt.Trenger noen der som vil være med...

Vi er 10-12 stk nå men skulle gjerne vært 20stk...Målsetting under 14 timer...!

Ring om du/dere vil være med på dette!

97701250

 

The Duke!

The Duke!

Espen Opheims bilde

Blir nok i såfall kun Sognefjellsrittet for min del. Men vi er et par tre stykker som har snakket om enten Viking Tour eller Tour de Hallingdal. Se på Tempoen forumet. Tar nok en beslutning ila desember.

esop

Per Arvid Gimres bilde

Jeg har vært med på Viking Tour de 3 siste åra, og anbefaler det på det sterkeste.

 

Dette er ritt hvor vi er med å setter farge på hver eneste etappe med brudd, sprintkonkurranse, klatrekonkurranse, lagkonkurranse og sammenlagt plassering (delt opp i aldersklasser). Det er stort sett klatringer med på hver etappe, men også noen mer eller mindre flate etapper underveis. Stigningene er alt fra korte og brutale (f.eks Stalheimskleiva på 1,5 km med 18% i snitt) til lange og seige jævler (f.eks opp til Juvvass hytta med 13 km stigning med 10 % snitt)

 

Både jeg og Sigurd har etappeseirer i Viking Tour og med det opplegget Rye kjører frem om TO så har alle på laget mulighet til å gjøre gode plasseringer her, både i sammendraget og på enkeltetapper

 

Jeg har ikke meldt meg på enda, men tenker å melde meg på snart. Er det noen som er med å spleiser på hotellpakken? Koster 2795 for et dobbeltrom og 2395 for trippeltrom for hele uka (frokost inkludert)

Cato Roknes bilde

Hei Peri

 

Ser ut til at jeg er innvilget deltakelse på Viking Tour i år. Melder meg på om noen dager. Er interessert i å spleise på hotellpakke hvis det fortsatt er aktuelt. Greit å slippe å ligge i gymsal en hel uke.

 

mvh

Cato

Per Arvid Gimres bilde

Hei Cato

 

Jeg har allerede bestilt hotellpakke med Øystein Olsen. Det er imidlertid mulig å kjøpe en 3-persons roms hotellpakke. Det er greit for meg å gjøre dette, men tenker vi må sende en forespørsel til VikingTour om det går å bytte. Må også høre med Øistein :)

Cato Roknes bilde

Kun to uker igjen så er vi igang. 6 - 7 Ryemedlemmer påmeldt. Fortsatt ledige plasser. 

 

Cato

Sigurd Gimres bilde

Dersom noen har lust til å sykle kun en etappe i viking tour er dette og mulig. Har snakket med gutta fra XP som er i rittet og de kunne trengt litt hjelp fra noen med utvilte bein. Det er tøff konkuranse, særlig fra Team Kjekkas som sykler veldig bra. Det hadde derfor vært bra om en fra Rye stillte opp og vant en etappe mot slutten av rittet.