Du er her

Ski!

Forum: 

Kan melde om ypperlige skiforhold i Sørkedalen fra bommen ved Elveli. Blå ekstra og trikkeskinner - til og med litt sol innemellom! Kom dere ut på ski folkens!

Willy Hugo Nordness bilde

Alt for langt unna :-)

~Fuji~

 Du sykler vel fortsatt du Willy.  Jeg har kjøpt ny sykkel så jeg må nok ut en tur til før jeg tar frem til skia. Ny sykkel hentes på torsdag, tenkt å ta en tur tidlig på dagen søndag.

Bjørn Hofflund-Nystad

Willy Hugo Nordness bilde

Gjør da det, eneste transporten til/fra jobb, men frykter en slik "søringvinter" dette året, slapps og is annenhver dag, men krysser jo fingre for et kraftig snøfall eller to slik at det blir skiføre innom vettige distanser :-)

Grattis med ny sykkel forresten, en Everest ?

~Fuji~

Jon-Ivar Lunds bilde

Ski er for spesielt interesserte. Imorges ble det 20km med sørpe ispedd salt og andre kjemikalier. Vinterskoene holdt stand halve distansen før føttene begynte å bade i vann som neppe holdt mer enn tre grader.  Det er under slike forhold en kjenner at en lever. Vintersykling er tross alt bedre enn å sitte inne og svette med fjortismusikk på øret på en sykkellignende greie som ikke har fremdrift.

Linux Registered User # 195305

Willy Hugo Nordness bilde

Vintersko er for gamle damer og piggdekk er for pyser,hehe.

~Fuji~

Eirik Olsens bilde

Piggdekk gjør da nytten sin nå om dagen da det skifter på å fryse på og smelte omtrent annenhver dag. Du må huske at du er kommet i en alder der du må ta ekstra godt vare på lårhalsen, Willy ;)

Willy Hugo Nordness bilde

Pggfri rullator og brodder de glatteste dagene fikser biffen :-))

~Fuji~

 ja det ble en Everest. Blir nødt til å teste den til helgen ja, men skia er også klargjort for sesongen.

 

Bjørn Hofflund-Nystad