Du er her

Lille30 2012 er igang!

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Takk til alle som møtte på infomøte. Vi har notert 21 personer på laget. Erfaringsmessig kommer det en god del til utover våren, så det er god sannsynlighet for at Lille30 i år kjører med over 30 personer i laget. Dette vil gjøre det til en flott opplevelse for alle. Jeg kommer tilbake med info om treningsopplegg når påsken nærmer seg og regner med at vi kan starte fellestreningene rett etter påske. I mellomtiden oppfordres alle til å bygge et godt treningsgrunnlag med sykling, spinning, styrketrening og annen utholdenhetsidrett som f.eks lange gode turer på ski i marka.

Om det er noen flere der ute som er interessert i å være med oss i år, send meg en beskjed gjenom ryesidene. Oppgi navn, mobil og emailadresse, så tar jeg dere med på laglisten.

Husk også på å melde dere på til DSP. Ved valg av startpulje, velg samlepuljen til SK Rye. Dere vil siden bli flyttet til riktig starttid som vil bli ved 9-10 tiden.

For de som har lyst til å være med å sykle Enebakk Rundt 1. mai er det også lurt å melde seg på i god tid.

Mvh Carl Jacob Sommerfelt, lagleder.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Hei til alle dere som møtte opp igår. Gøy å se at så mange viste interesse for Lille 30.

Vi snakket om dette med rullekjøring. Nedenfor finner dere linken vi nevnte igår. Les gjennom dette med grunnleggende prinsipper, uskrevne rulle regler og  Belgisk kjede. Det er denne vi vil praktisere ute på veien til våren. Mange tror sikkert at dette må være fryktelig vanskelig, men med mange timer på sykkelsetet frem mot sommeren, har jeg virkelig tro på at vi skal få det til.

Ha en riktig god helg.

Tor-Erik Berg

http://www.kolbotnsykkelklubb.com/index.php?option=com_content&view=article&id=154:tips-til-sykling-i-

Hvilken pulje bør vi (i Lille30)  melde oss på ?. Rye1 er fulltegnet. Det er plasser igjen i Rye2 og Rye3.

Mvh Torger Kjeldstad

Hei, jeg har meldt meg på i pulje 3 (iht til info som ligger på Åpent Forum)

Pål

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Rye 3

Har vært litt treg og ikke fått påmeldt meg til rittet og etter det jeg ser er det nå ingen plassser igjen i noen av Rye puljene. Hvor bør jeg melde meg på nå for å komme på rett plass?

Hei;

Det er 72 plasser ledig i "Samlepulje SK Rye". Du finner den nederst i listen.

Mvh Torger K.

Hei Lille 30 syklister.

Jeg har klart å lure med meg fruen oppover til Lillehammer fredag 22 juni, mot at vi overnatter på hotell. Det betyr at jeg ikke vill være med bussen opp på lørdags morgen. Men til gjengjeld vil vi ha "følgebil" på vei ned mot Oslo på lørdagen. Det vil bli som sist at bilen stopper ved noen av matstasjonene. Vi får bli enige om hvor den skal stoppe og hva vi evt skal ha i bilen. Det er sykkelstativ på bilen, slik at vi kan få med oss en sykkel eller to om ønskelig. Jeg skal prøve å få med meg en sykkel. Om noen har noen hjulsett eller andre ting, kan vi få med dette også. I tillegg vil vi sørge for å ha med pumpe, noen sett med slanger og litt verktøy. Men husk at alle må ha med seg dekkspaker, 1-2 slanger og evt minipumpe eller patroner. Vi kan også sørge for å ha et brett eller to med cola i bilen. Vi satser på å kjøre trasèen oppover mot Lillehammer på fredagen for å se an løypa.  Jeg skal sørge for å gi en liten briefing på Lille 30 bloggen på fredags kvelden om mulig.

Har noen andre innspill eller spørsmål, er jeg veldig interessert i dette.

Mvh Tor-Erik Berg

Hei;

Jeg har ekstra hjulsett, med Shimano boss/kassett, som kan tas med

Mvh Torger Kjeldstad

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Supert Tor Erik. Da har vi en viktig byggekloss på plass. Jeg har også et ekstra Campagnolo hjulsett vi kan legge i bilen

..  av deg,Tor-Erik og ikke minst fruen!

Cola'ene ifjor var virkningsfulle 'innsprøytninger'. Og den siste på Minnesund ga et godt grunnlag for innspurten mot Oslo. Vi sees igjen på sykkel om ikke så mange ukene.

Pål

 

 

 

 Hei. Jeg har nettopp meldt meg inn i rye. er det bare å møte opp på trening i morgen?

 

mvh
tore kvigne