Du er her

Oppdatert informasjon fra Rye 19

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei alle sammen.

 

Vi er nå omtrent 20 personer som har meldt sin interesse for å delta i Styrkeprøven sammen med Rye 19. De fleste av disse har jeg e-postadresser på, og kommer til å sende ut en e-post i dag. Dersom du ikke mottar denne e-posten, så betyr det at jeg ikke har fått registrert deg fordi du ikke har meldt din interesse, eller så betyr det at jeg av en eller annen grunn ikke har fått ført deg opp på lista med e-postadresse. Send i såfall en e-post til heldby(alfakrøll)hotmail.com og gjør meg oppmerksom på e-posten din.

 

Vi hadde et informasjonsmøte for en måneds tid siden, og det ble orientert om følgende planer:

 

- Vi har dessverre ingen tilbud om vintertrening som er spesielt tilrettelagt for Rye 19. Men det finnes et opplegg som gjelder for alle gruppene. Se informasjon annet sted på hjemmesidene til Rye. De fleste bor spredt og folk trener på ulike steder i vinterhalvåret, alt etter som hva som passer best for den enkelte.

 

- Treningene ute starter opp rett etter påske. De vil bli avholdt tirsdager, torsdager og søndager. Nærmere beskjed om tidspunkt og oppmøtested kommer senere.

 

- Laget melder seg på Enebakk rundt, som avvikles 1. mai med start og målgang på Skullerud. De som vil sykle med Rye 19 må gi ha syklet med laget på treninger, eller i det minste gi oss beskjed på forhånd om at dere vil være med. Når du melder deg på setter du deg opp i den Rye pulja som har høyest tall, evt. hvis det er klokkeslett så velger du den som starter sist av Rye-puljene. Dette gjelder alle ritt. Info og påmelding til Enebakk rundt ligger her: http://www.ikhero.com/index.php?id=enebakk-rundt-2012

 

- Laget stiller også i Randsfjorden rundt, som går fra Brandbu lørdag 26. mai. Så meld deg på når de åpner for påmelding. http://www.hck.no/index.php?option=com_content&view=article&id=4&Itemid=3

 

- Vi kommer også til å bruke helgen 2. til 3. juni til å sykle til Hafjell. Turen opp går på lørdag, og turen ned dagen etterpå. Overnatting bestilles av deg selv på Hafjell Hotell og Apartments. Her er det mulig å bestille både enkeltrom og dobbeltrom, og folk avtaler seg i mellom hvordan de gjør det. Her blir det felles bespisning og vi har lagsmøte på kvelden.

 

- Til slutt og ikke minst, meld deg på Styrkeprøven hvis du ikke allerede har gjort det: www.styrkeproven.no. Også her gjelder det at du melder deg på i Rye-puljen som har høyest tall og som starter sist. OBS. Klokkeslettet som står oppført på puljen vil bli justert - vi kommer til å starte ca. halv ni, og ikke som det står oppført nå. Folk og sykler ankommer Trondheim på fredagen. Det er felles opplegg for Rye for overnatting på Hotell Augustin. Informasjon om dette blir lagt ut på Ryes hjemmesider etterhvert. Syklene fraktes av Rye, og bestilles samtidig med overnatting. Men du må sørge for transport av deg selv opp til Trondheim, og det er ikke lurt å komme for sent på kvelden, det kan være du trenger å fikse noe med sykkel, og dessuten blir det lagsmøte i Trondheim i sjutida på kvelden.

 

Jeg tror dette er det viktigste av informasjon så langt. Det har vært stor interesse for laget i år, og det er enda tidlig for mange å bestemme seg for å sykle Trondheim - Oslo. Vi er per i dag omtrent 20 personer som har planlagt sykle sammen, men det er enda ikke for sent å melde sin interesse. Ta kontakt med oss hvis du lurer på noe, eller hvis du vil melde din interesse. Vi pleier å være omtrent 25 - 26 personer som sykler med laget.