Du er her

Lisens

Mente vi fikk faktura tilsendt om dette eller?

Torkjell Skomedals bilde

Tja, det kom vel aldri når man faktisk hadde bestilt lisens. Jeg logget inn på https://minidrett.nif.no/ og fant det jeg trengte for å betale der, og nå er det i orden og jeg har skrevet den ut.

Sjekket opp på minidrett, og betlingsinformasjonen som står der er akkurat den samme som vi fikk ved en feiltakelse i midten av januar, og jeg ser også at informasjonen der er oppdatert 16.01.2012. Blir det ikke feil å betale ihht den informasjonen? I fjor vi vi betalingsinformasjon på mail den 22.02.2012.

Så skal vi vente på mail eller bruke informajonen på minidrett (som kankjse er feil)?

 

Kenneth Antonsens bilde

Hei.

Jeg betalte via minidrett både i fjor og i år. Det funket helt fint.  Såvidt jeg husker fikk jeg aldri noen regning i min epost, som det ble opplyst.

Kenneth

Torkjell Skomedals bilde

Samme her, jeg fikk ingen e-post i fjor heller. Så jeg gjorde det samme som i fjor fant info på minidrett og betalte. Og som jeg skrev så er lisensen tilgjengelig for utskrift nå, det var den ikke før jeg betalte.

Men hvorfor fikk alle som fikk mail i januar beskjed om at den fakturaen var feilsendt og at vi skulle se bort fra den? Skulle gjerne hatt litt info om lisensbetalingen..

Willy Hugo Nordness bilde

Som vanlig så er det jo bare surr med hele lisensgreiene, infoen som kommer frem på Rye sine sider stemmer jo ikke med virkeligheten, ingen mailer kommer, ingen informasjon finner man på "min idrett" rundt lisens typer, står sikkert der en eller annen plass, men å finne det blandt all rotet !!!!!!

I år har de klart å flytte meg over på feil lisenstype av en eller annen grund, umulig å få forandret og umulig å bestille ny, snakker om fjollesystem !!!

~Fuji~

Skal ikke skrive det jeg egentlig mener om denne type innlegg.

Informasjon finner du her

http://www.sykling.no/sportslig/lisenser/Sider/Lisenser.aspx

og her

http://www.sykling.no/sportslig/lisenser/Documents/Betaling%20av%20lisens.pdf

Stemmer faktura og opplysninger på min idrett er det bare å betale. Er bekreftet per mail fra Thomas Dahlsrud. Stemmer det ikke

1 kontakt lisensansvarlig i Rye

2 kontakt Thomas Dahlsrud i sykkelforbundet mailadress ligger i siste vedlegg over

Willy Hugo Nordness bilde

Nå er det jo faktisk slik at jeg ikke kan bestille lisens for 2012, årsaken til dette er at det av en eller annen årsak står en HC-C3 lisens og sperrer i mitt navn, hva dette er vites ikke da jeg ikke makter å finne en oversikt over lisenstyper, kommer altså ikke inn til bestilling, men får beskjed at jeg allerede er registrert !!!
Det ser faktisk ikke ut som det er så lett å få fjernet heller, venter på videre mailer fra forbundet.

~Fuji~

Jon-Ivar Lunds bilde

Hei Willy,

Er du "bare" registrert kan du velge hva slags lisens du vil betale for. HC-C3 er vel den som vises øverst i lista. LIsensen du trenger er sånn ca aller nederst på lista. Er du registrert som betalt kan du oppgradere med mindre du ikke allerede har den aller gjeveste lisensen.

 

Betalingen min ble registrert idag og nå er jeg den lykkelige innehaver av en stykk lisens.

Linux Registered User # 195305

Hei! Den 12.01.fikk jeg informasjon om at min bestilling av lisens var registrert og ville fullføres om noen uker. Dette etter at jeg hadde bestilt veteranlisens via Rye sin hjemmeside. I går mottok jeg epost med betalingsinformasjon for lisens 2012. Dette er noen uker med venting men jeg har ikke hatt bruk for lisens i mellomtiden da sesongen for min del starter i månedskiftet april/mai. Jeg synes dere frivillge gjør en bra jobb med dette og setter stor pris på at dere har ordnet et system for lisensbestilling som for min del har fungert perfekt både i fjor og i år.

Hilsen Ole Ivar

Jeg betalte lisens basert på informasjonen som lå på min side på minidrett i går, og så får vi se om det fungerer. Jeg har fortsatt ikke mottatt noen e-post  med betalingsinfo, så vi får se om pengene er forduftet. Det er super insats fra de frivillige, men savner litt mer informasjon.

Jeg fikk faktura på epost i dag. Det er i god tid før jeg skal sykle ritt ihvertfall..

Johan Haugseth

Kom i går, så da er den i boks

Er det noen som vet hvor mange dager det tar fra betaling til den er klar til å skrives ut? Fortsatt ikke mottatt e-post, men betalte ihht info på minside på minidrett på søndag. Det står fortsatt bare registrert på lisensen.