Du er her

Lørdag 17. mars - Langtur på landeveien "Nesodden rundt"

Petter Ellefsens bilde
Forum: 

 Hei alle!

Lørdag er det igjen tid for en skikkelig sykkeltur, håper på minst like bra deltakelse som på søndag :-)

Oppmøte kl 11.00 i Hvervenbukta, foreslår vi sykler ruten jeg har kalt "Nesodden rundt", se vår facebookside.

Vi sees!!

Mvh Petter

 

 

 

Hei.

Jeg er fersking på landeveien. Hvilke tempo / snittfart holdes på en 'skikkelig sykkeltur'. Hvor lang er turen. Hva med spisepause ? Har man med seg all mat/drikke ?

Eirik S.

Petter Ellefsens bilde

 Snittfart på ca 30 km/t, vi sykler på rekke, så det er ikke så hardt som det kan høres ut som. Vi sykler rolig i motbakker. Turen er på snaut 12 mil. Spising bør uansett skje underveis med jevne mellomrom for ikke gå "tom". Vi hadde ca 20 min kaffe/bollepause sist tur, gjør sikkert det samme nå. Anbefaler to fulle drikkeflasker, et par bananer og en sjokolade/energibar/grovbrød med nugatti f.eks.

Om dette virker ok, er det bare å henge seg på. Alternativt er det sikkert andre lag som planlegger kortere og roligere turer i helgen.

Mvh Petter

 

Willy Hugo Nordness bilde

L40 starter fra Hvervenbukta 10:30, vi sykler en noe annen vei en Tempoen, sneier innom Elvestad og kommer inn til Oslo igjen via Gjelleråsen. (12mil)

~Fuji~

Cato Roknes bilde

Jeg er med på lørdag. Ser ut til å bli litt mer skyer enn varslet tidligere men temperaturen ser helt grei ut

 

Cato

Kristian Hauglums bilde

God tur. Hafjell i helgen og test kjøring av Lillehammer traseen sammen med clean shaved Muller hjem igjen på søndag for min del.

Kristian

 

Cato Roknes bilde

Takk for en kjempefin tur. Tøft med alle bakkene rundt Nesodden men desto bedre å komme hjem. http://app.strava.com/rides/5321622

Nå blir det å lade opp til Mallorca om en uke.

Magnus Müllers bilde

Kristian og jeg kjørte traseen i går, fra Lillehammer til et godt stykke etter Minnesund, totalt 15 mil. Knalltur med deilig sol hele veien!!

 

Den nye løypa fra Gjøvik til Minnesund er kjempefin, med mange lange strekninger der farten blir høy. Her gjelder det å holde rulla tett og fin, og å kjøre effektivt på veien. Noen steder er det stor forskjell på ru og glatt asfalt, så veivalg er viktig :)

 

Gleder meg stort til gjennomføringen, og ikke minst til Mallorca!! ;-)