Du er her

Uridom

Heisann!  Trenger litt tips her.  Har undersøkt ang Uridom på apoteket.  Virker som om det finnes to typer: Selvklebende og ikke selvklebende.  (Samt div størrelser).  Ingen stropper rundt kroppen.  Jeg ville tro at det er svært vanskelig å få noe til å sitte på plass etter at vi har beveget beina rundt 70.000 ganger og svettet opp mot 10 liter!?

 

Tenker litt at det som kommer ut foran er så rent at noen sier det kan brukes til å rense sår, og det greieste derfor er å bare "la det stå til" foran i buksen og la det blande seg med alle litrene med svette vi uansett slipper fra oss.  (Men vet fra personlig erfaring at mentale & kulturelle sperringer gjør at dette er vanskelig å få til...)

 

Litt følsomt tema dette (?), men tips mottas med takk!  :-)

 

Hilsen Bjørn Sigurd

Cato Roknes bilde

Nå kom jeg plutselig på en av de viktigste grunnene til at jeg valgte å sykle L-O istedenfor T-O for et par - tre år siden. Takk Bjørn Sigurd

Kristoffer Solems bilde

Hehe, glitrende svar på en fredag Cato! Hehe

Christer Andreas Braathens bilde

For meg fungerer ikke Uridom. Legg deg på halen og la det gå.

 

På fjorårets Mjøsa Rundt hadde vi en Victoria rytter på halen. Jeg forsøkte å advare han mot det som kom til å skje, men han insisterte på å ligge bak meg hele tiden og fikk dermed en aldri så liten golden shower! Fikk ikke noen kommentar etterpå, så det er jo mulig han var en av dem som liker sånt.

 

Dette understreker forøvrig også viktigheten av å ligge i 2 rekker - også på halen! 

Ja, det ser det ut som om helgen for min del vil bestå av hardkjør på omvendt pottetrening.  ;-)

Nils Jørgen Mittets bilde

Kjørte med uridom på både Mjøsa og Styrkeprøven i fjor. Opplevde det som helt uproblematisk. Null slitasje og gnagsår, ei heller lekkasje. Litt knot å få den på med det går med litt trening. Brukte varianten med dobbeltsidig teip. Sikret montasjen med medisinsk tape uten at jeg tror det var nødvendig.

 

Forøvrig er dette en av tingene som bør testes før ritt.

 

Nils Jørgen

 

Markuz Lindgrens bilde

 Jeg prøvde å få trent på dette før ritt, men klarte det ikke. Dog under ritt, med det mentale på plass om å gjøre hva som må gjøres for å vinne - så var dette minste problemet. Bakerst på halen fungerer helt fint det.

Hadde faktisk en stor åpenbarelse i en av de nydelige oppoverbakkene mot Dombås forrige år. Himmelen åpnet seg, sol, varme, flotte fjellvegger, spise sjokolade og tisse i boksa. Så mange gode ting på en og samme gang! Lengter til T-O i år igjen :)

Supert Markuz!  For egen del tok jeg en treningsrunde med bukse på i dusjen.  Det gikk greit å bli litt lettere, og føler nå at jeg er forbi den mentale sperren og håper/tror dette vil gå bra i press-situasjonen under ritt.  ;-)