Du er her

Mallorca 2012

Kristian Hauglums bilde
Forum: 

Hei

Da var mitt Mallorca opphold i 2012 over for denne gang. Fikk totalt 1200 km , en tur i fantastiske Sa Calobra, rolige rulle turer til Felanitx og Petra, hardkjør i fjellene til Luc, Puig Major, Col de Soler, kupert langs kysten fra Valdemossa til Andratx. Når man i tillegg får alle turene i sol kan det ikke bli bedre. Dessverre hadde Magnus litt kne vondt , men lagde ett høyde punkt for oss andre ved å kjøre scooter pes for oss under den ene lag tempo økten. Veldig moro og verdifull trening.

Takk til alle fra tempoen som var med og bidro til ett helt fantastisk opphold, for en gjeng. Det er utrolig mange sterke bein i år, nye og gamle, så jeg gleder meg stort til årets sesong. Sees på trening neste uke og god påske.

Kristian

 

Definitivt et av sesongens høydepunkt! Anbefales for god sykling, sol og det sosiale. For en topp gjeng!

 

http://www.youtube.com/watch?v=-It299bxxvs&feature=youtu.be

 

Morten har laget en oppsummering:)

hans jacob nordhovs bilde

 Må bare istemme kristians kommentar ad mallorca, her jeg sitter i fjellheimen.2 timer med 5x6 på telehiv i full utrustning blekner mot dagene dernede. I morgen blir det 2 timer skøyting, veiene er snødekte..

Tror gruppa forøvrig har talenter inne andre felt, filmen var helt topp! Bedre reklamen for Rye tempon er det ikke mulig å få

 

 

Hansj

Magnus Müllers bilde

Morten - den videoen er fet, azz.. ;-)

 

Og pisken skal ikke slutte å svinges selv om jeg ikke sitter skrævs over en scooter!

Jonas Christensens bilde

En liten snutt fra Mallorca fra meg også. Litt kjapt satt sammen, men bedre enn ingenting :-)

 

https://vimeo.com/40895932

 

 

/Jonas