Du er her

Tempodraktbestilling

Anders Åsbergs bilde

 I år er det nye tempodrakter fra Nalini, i skikkelig tempodraktstoff (forskjellig fra de gamle). De er veldig like de gamle tempodraktene så om man trives med den gamle så er det ikke nødvendig å bytte.

Draktene har samme pad som i den nye high-end buksen. Det er IKKE noen lomme bak men de er utstyrt med to lommer på brystet (innsiden) med plass til et par barer hver og en radiolomme.

Prisen er ikke helt klar men ca. 1000,-

Når det gjelder størrelse så bruker jeg samme som i de nye BIBene.

Bestillingsrist 22. april 2012.

BESTILLINGSSKJEMA

Mvh. Anders

Hei - "BIB" betyr smekke iht Dictionary.com!..!

 

Men hvis vi her snakker om de nye kortbuksene med sele så benytter jeg for min del 5XL for å få plass til bena.  Høres skummelt ut å bestille tempodrakt i 5XL, da blir det vel plass til Marshmallows-Mannen... 

 

Er det noen som helst mulighet til å få prøve størrelsen før bestilling? F.eks. ved å benytte samme drakt uten RYE-logo eller noe slikt? Er det Spinn som leverer, slik at man kan høre med dem?

 

Mvh Bjørn Sigurd

 

Anders Åsbergs bilde

Jeg bruker L både i BIBen og tempodrakt..... har du så store lår Bjørn Sigurd? Min gjetting er at du er L, eller muligens XL....

Jeg vet ikke om det er akkurat samme tempodrakt som selges i butikker men hør med Spinn. 

 

/anders

Christer Andreas Braathens bilde

Bjørn Sigurd,

Det er godt mulig du har fått tak i en jente-BIB!

 

På Mallorca så vi at Peri såvidt klarte å presse den store brystkassa si inn i en large trøye. Da var trøya såpass i strekk at den ble gjennomsiktig, slik at man kunne telle brysthårene hans. Vidar hadde også en large, men den var betraktelig mer romslig. Vi resonnerte oss derfor frem til at Peri i farta må ha plukket med seg en jentetrøye.

 

Er det mulig det samme har skjedd hos deg?

Hei!

 

Jente-BIB'en har en lekker(?) rosa pad, men det har ikke jeg.  5XL herre sitter stramt på mine lår...

Per Arvid Gimres bilde

Jeg kan forøvrig anbefale jente trøya. I tillegg til å være ekstremt aerodynamisk så føler en seg relativt fiffen i dametøy.... Fikk også relatvit mye oppmerksomhet fra både Christer og Magne som også syntes jeg var relativt fiffen når jeg hadde på meg trøya.

Eneste problemet var at lommene bak ikke hadde mer plass en en liten banan på hver av sidelommene...

Frank Thommesens bilde

 Synes jeg så du fikk plass til en stor loff ... 

Frank T.

Ble du veteran mens vi var i Mallorca så vi syntes det var på tide du kom ut av skapet. Skal du kjøre rundt med dame klær på deg får du ikke ligge på hjulet mitt. Jeg vil ikke assosieres med Ryes svar på Jan Thomas.

...for å være 100% mann må man kjenne sin feminine side?....