Du er her

Kommunikasjon

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Endelig fikk vi første trening med tørr asfalt og vind i ryggen!

Det ser ut som at vi på Rye 16 i år vil bli mange, i følge listen så er vi over 60 personer. Selv om ikke alle har vært på treningene så langt så blir vi mange!

Dette stiller store krav til effektiv kommunikasjon for at vi skal kunne kjøre fortest mulig samtidig som vi ivaretar sikkerheten. 

Meldinger som gjelder laget som helhet, f.eks. endring av fart, hvor vi skal kjøre, når laget skal stoppe osv. håndteres av kapteinene.

Men hver enkelt i laget må ta ansvar for seg selv og de som sykler foran/bak en. Ofte er det små justeringer som må gjøres for at kjeden skal gå så jevnt som mulig. Så sørg for at dere har en god kommunikasjon og gir positive tilbakemeldinger til de dere sykler sammen med. Det er lov til å gi tilbakemeldinger!

Dersom dere har synspunkt eller meldinger som gjelder laget som helhet, bruk kapteinene. Gjerne før eller etter trening slik at vi har mulighet til å justere til neste gang. 

Rye 16 har alltid vært kjent for å ha en god tone på trening som ritt. Det virker som vi også i år har fått ett godt miljø med en veldig fin tone. Jeg gleder meg til hver trening!

Josef Alfons Nolls bilde

Ottar,

veldig, bra, og helt enig at det er bare kapteinen som gir kommando. Mitt forslag er å utvide med en visekaptein, og at disse to ligger fordelt i rullen. Grunnen å ha to personer på forskjellige plasser er at det blir enklere å snakke med (en av) kapteinene. Og så er vi også sikkert at beskjed er hørt "framme". Har vi bare en kaptein (og han ligger bak), så kommer ikke beskjed fram til de som ligger lengst fram.

Hilsen - Josef - "el falco"

 

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net