Du er her

Enebakk Rundt Rye19

Forum: 

Det er en dag igjen til Enebakk Rundt! Vi har hatt en gjennomkjøring igår som gav oss noen svar. Ett av svarene jeg fikk var at vi kan klare å kjøre ganske fort sammen, men at vi skal redusere toppfarten litt for å kunne kjøre jevnere. Det ble litt rykkete bakerst. Venstre rekka er premissgiver for farten på høyre rekka, da høyre rekka må sykle forbi. Sannsynligvis oppstår fartsøkningen når man glemmer å redusere farten etter at man har lagt seg over i venstre rekka.
- Gi derfor tilbakemeldinger til den som er foran deg, hvis den roer ned for mye/for lite.
Vi kommer til å sykle som igår. Rolig på to rekker til Marikollen. Deretter etablerer vi rulle og hale, og kjører raskt til mål. Viktig at dersom man føler at man blir litt sliten, så legger man seg i halen før man er utkjørt. Man skal orke å henge med helt til mål. Vi som kjørte kort-runden idag hadde en effektiv sykkeltid på 3:05. Det er ca 20 minutter mer enn vi skal kjøre på 1. mai. Da er målsetningen på 2:45.

Ellers er forberedelsene til ritt beskrevet her for noen dager siden. Vi kommer til å stoppe maksimalt 2 ganger for tekniske problemer (punktering eller noe annet). Dersom vi får ett tredje teknisk problem som normalt innebærer stopp så kjører laget videre. Sørg for at sykkelen din er i god stand og at det ikke er du som blir stående igjen. I dag hadde vi ett lite teknisk problem, så det burde gå bra på rittet også. Hopper kjedet ditt av, så fiks det i fart gjennom å gire motsatt og trå fremover. Ikke bruk en av to stopper til å sette på kjedet.

Vel møtt klokken 0945 ved kiosken ved Skullerud T-banestasjon!

 
For de som ikke pleier å sykle med Rye19, men som gjerne vil sykle ER i morgen. Det er greit at dere henger bak halen vår, men dere skal ikke under noen omstendigheter inn i vår hale eller rulle!