Du er her

Følgebiler til rittene våre - OPPDATERING 12.juni

Øystein Bråtens bilde
Forum: 

Ja da er Mjøsa Rundt 2012 hisroie, og vi må så absolutt si at logistikken rundt følgebiler og mannskap besto med glans!! All honnør, og takk for hjelpa rundt den lille pytten på hedemarken...

 

Over til DSSP som er på andre siden av dørterskelen. Logistikken begynner å ta form - teknisk bil er ok, alt er på G rundt denne. Vi skal ha med oss 2 matbiler oppover, nå har vi sjåfører til begge bilene både tur og retur fra Trondheim.

Det eneste som hadde vært fint nå er en hjelpemann (el sjåfør for den saks skyld) til matbil 2 - der er for tiden broren til Geir Ove alene, og det hadde vært fnit med selskap for ham - og ikke minst vil vi sette pris på at det er ennå en mann som kan hjelpe oss underveis på turen. Så ta en siste krampetrekning - hør med venner og kjente om noen kan være med oss den 23.

Reise, rom (ikke med cola denne gangen....) og 'råkost' dekkes for den enkelte :)

KOM IGJEN OG BRETT OPP ERMENE FOLKENS!!

 Jeg ordner en Citroen C-crosser. Den kan være med på alt, men må ta forbehold om Vestfold Rund selv om det ikke står på listen over her.

Skal se om jeg ikke klarer å ordne et par stykk på et par av rittene også, men det må jeg komme tilbake til.

 

Sindre

Øystein Bråtens bilde

Folkens - det nærmer seg, nå er det to ritt igjen. Brett opp ermene og hjelp til med at logistikken går i orden. Nå ser følgebiloppsettet slik ut:  

 

MJØSA RUNDT:

Teknisk - Citroen C-Crosser (Sindre sin), vi trenger 1 person (enten sjåfør el hjelpemann)

Matbil - VW Touran (Svein Erik sin). Her sjefer Anton's menn over bil og bagasje. Vi sjekker i morgen tirsdag at Touran'en klarer 20 kasser baki bilen.

 

DSSP:

Teknisk bil - Volvo XC60 (Ottar sin). Kjøres opp av følgebilsjåfør Øyvind. VI TRENGER EN PERSON TIL HER

 

Matbil - VW Touran (Svein e sin igjen). Kjøres opp av Ole Martin Ulsaker, som kjører lørdag sammen med Eidi Norheim. Bilen kjører fra Oslo fredag ettermiddag, og har ev plass til en passasjer + sykkel. Men er da sent fremme i Trondheim.

Matbil 2 - Peugot Expert Tepee (Josef sin), VI TRENGER EN TIL Å KJØRE BILEN TIL TRONDHEIM FREDAG FORMIDDAG. NOEN SOM IKKE HAR FLYBILLETT ENDA?? DU FÅR MED DEG SYKKELEN DIN HER OGSÅ. Bilen bør være fremme i Tr.heim ca kl 16 fredag ettermiddag, da alle kassene plasseres i denne torsdag kveld. Broren til Geir Ove kjører bilen fra Trondheim til Oslo.

VI FÅR LÅNE BILEN PÅ EN BETINGELSE - AT VI BYTTELÅNER BIL MED JOSEF'S FAMILIE DENNE HELGA. NOEN SOM KAN BYTTE-LÅNE-BORT SIN BIL?

Matbil 3 - ukjent merke og modell, men Frodes familie er med som hjelpemannskap og har plass i sin bil.

 

Oppsummert - vi trenger 1 person til Mjøsa teknisk bil + 1 person som kan kjøre en Peugot ET til Trondheim (som ev også er mannskap dagen etter).

 

All for now, vi ses på trening.

For de som tror at MR er røntgen, er det helt feil.
MR= Mjøsa rundt
 
Vi trenger fortsatt en sjåfør til teknisk bil på Mjøsa Rundt.
Det er utrolig gøy å ligge rett bak feltet på en sånn tur. Man kommer tett innpå det som skjer, samtidig som man ikke blir sliten eller våt (hvis det regner)
Gi respons på om du har noen som kan stille opp!

Øystein Bråtens bilde

Noen flere brikker på plass:

Etter gårsdagens stappe-inn-kasse-i-Touran-test fikk vi bekreftet at bilen besto. Touran'en klarer 20 + kasser, og holder som eneste matbil til Mjøsa Rundt.

På DSSP holder det nok også med Touran'en og Josef's Peugot ET i tillegg, de to klarer de omtrent 40 kassene + vannbeholdere vi skal ha med.

I tillegg kan Espen kjøre Peugot'en til Trondheim fredag formiddag, Josef og Espen snakker seg imellom. Bilen må komme til Årvoll torsdag kveld og få med seg kassene - og bør være fremme i Tr.heim rundt 16/17 fredag.

Espen - vennligst bekreft når dette er endelig ok (ev ikke ok, men det håper vi ikke skjer :) )

 

Da er vi også 3 personer på matbilene, det er for så vidt greit, men vet noen om en ekstra person så har vi rom i Tr.heim til vedkommende.

 

Tekniske biler

Mjøsa - vi mangler fortsatt 1 person som blir med her. Gjerne en sjåfør.

DSSP - vi mangler 1 person også her, sjåfør eller hjelpemann.

 

Hei

Jeg kan sikkert bidra både på MR og DSSP.

Ta kontakt, mob.nr.: 915 61 488

Mvh Jan Erik

Øystein Bråtens bilde

Det er notert Jan Erik. Veldig synd at du må stå av sykkelen for skade.

Men Takk skal du ha for at du vil være med i teknisk bil.

 

MJØSA RUNDT - logistikken komplett

DSSP - Teknisk bil komplett. Det eneste som gjenstår er en hjelpemann til matbil 2, der broren til Geir Over per nå er alene. Hyggeilg om de er to personer i bilen og 4 totalt i mannskapet rundt matkassene.

Espen Knutsens bilde

Øystein, jeg bekrefter at jeg kan kjøre bilen til Josef opp. Snakker med Josef om dette. 

Øystein Bråtens bilde

Se øverst for aller siste oppdatering.

ØB

Hallo

Er det plass i bil til Trondheim med sykkel og en person?

Hilsen Fred T (99441395)

Fred T.