Du er her

Praktisk informasjon Tønsberg

Frank Thommesens bilde
Forum: 

Noe praktisk info ifm Tønsberg samling.


Vi møtes kl 08.45 fredag på Årvoll skole , Bård Skolemesters vei.

 

Her legger vi all bagasje i følgebilen som Tempoen ved Cato kjører på vei ned til Tønsberg.

Vi ønsker å ha med reservehjul og 2 stk fotpumper, så fint om dere svarer på dette innlegget hva dere kan ta med.

Tips : ta med 2 par sykkelsko i tilfelle vått vær.

 
Det er dyner og puter både på Velotel og i hyttene. Det eneste dere trenger å ta med er sengetøy eller sovepose.
 
Vi har sjåfør til følgebil lørdag på langturen.

Vi baserer oss på selvhushold på Velotel. Dette betyr at ALLE må bidra med pådekking, rydding og forefallende kjøkkenarbeid ifm måltidene.

Ingen trenger å ha med noe mat, alt er bestillt. Dette gjelder både tørrmat og middag.
 

Vi regner med å være tilbake på Årvoll skole søndag kl 19.00.

Magnus Müllers bilde

 Jeg tar med fotpumpe!

Espen Opheims bilde

Jeg kan ta med et hjulsett ekstra

/ Espen

Espen Opheims bilde

Hva med å drøye avreise en time - det er meldt regn på morgenen som avtar utover formiddagen.

Cipollini

 Meditate on rule #5

 

Vi sees i morgen :)

 

Andreas Grønseths bilde

Jeg tar med fotpumpe og

 

Andreas

Du skriver at vi ikke skal ha med noe mat, men jeg regner med at vi må holde oss selv med sjokolade o.l. mens vi sykler? Det er ikke det som menes med tørrmat?

Jeg kan ta med mavic hjulsett om ingen andre kan ta med, men sliter med å få det med meg på sykkelen på vei til Årvoll. Noen som kan plukke opp på veien dit så er det supert.

Bent Erik Vangbergs bilde

Støtter forslaget om avreise kl 10:00, mye bedre på alle måter, rushtrafikk i byn og mellom 8-9!!

Frank Thommesens bilde

Mat som dere skal ha på lomma må dere ha med selv.

Umulig oppgave å kjøpe inn på forhånd til alle , mye sær smak vet du...

 

Frank

Frank T.

Petter Ellefsens bilde

 Det er fredag morgen, og man våkner opp på hver sin kant og skuer ut på begredelig vær og tenker: "Jippi, dette skal bli tre herlige dager.." Det er til og med meldt snø på østlandet, så dette blir konge. Men - man pakker bagen og møter opp likevel.

Vi møtes på Årvoll skole, tennene hakker litt, det er jo bikkjekaldt, men føkk it, vi skal jo sykle og få opp varmen etterhvert. Følgebilen pakkes til randen, og Cato er sjåfør. Like greit, han skravler høl i hue på alle likevel. Vi sykler av gårde og spytter sølevann bakhjulet til mannen foran spruter oss ned med - deilig. Det er en litt apatisk, dyster gjeng bilistene er vitne til denne morgenen. Etterhvert er vi i Drammen, regnet har gitt seg, og man kan her og der se et smil og høre litt småprat i rekkene. I Sande er veiene ikke våte lengre, og det er lysere i syd. Nå er det ganske ok å være syklist igjen, og vi klemmer inn noen intervaller med tempodrag. Snart er vi i Tønsberg, og drøyt 11 mil er tilbakelagt. Varm dusj og Lasagne venter, we're in Heaven!
Det er jo tidlig på dagen ennå, økt nr 2 står for tur. Det er kanskje med litt blandede følelser man stikker ut på tur nå, men intet er bedre enn å sykle, og etterpå venter varm dusj og middag likevel. Vi sykler ca 40 km rolig, først i kjip motvind på ru asfalt, men snart er det medvind og fine veier på vei tilbake til hotellet. Svinestek venter. Ikke feil. Kvelden går med til Norge Rundt på TV og sosialt samvær i stua på hotellet. Det er en bra gjeng som er på tur. Det blir en tidlig kveld for samtlige.
Lørdag morgen, ok vær og ny tur på sykkelen venter. Vi følger (nesten) Vestfold Rundt-trasséen, men mot klokken. Økten består av rolig sykling, 3x8 min, nei, 10x5 min, nei, "Kristian!, hva var det igjen?!?" intervaller med tempodrag, styrketråkk, og flere tempodrag. Været blir bedre og bedre, og det er fantastisk på landeveiene i Vestfold. I Oslo er det snø visstnok.. Etter halvveis kjørt stopper vi på et landhandleri, tømmer det for baguetter, kaker og boller, og fortsetter turen. Etter omtrent 17 mil er vi tilbake på hotellet, der roast beef, fløtegratinerte poteter og salat står på menyen. Han som har satt sammen menyen har gjort en god jobb! Vi rekker akkurat prologen i Giro'en også, nice :-)
Søndag. Solen skinner og vi tar en morgenøkt til Verdens Ende. Vispetur. God stemning - man kan godt bli vandt til dette livet. Sykle, spise, sove. Nå venter koldtbord. Vi fråtser i god mat nok en gang.
Bag'er pakkes, og man gjør seg klar til hjemreise - eller 2. økt. Praten går hele veien, alle er blide og flere er enige om at dette er helt rått. Vi har sol og medvind. Og tolmodige bilister i kø bak oss. Det går unna selv om vi bare cruiser av gårde. Lyden av kjede og tannhjul, carbonhjul og vindsus. Fett. Flere tempodrag gjennomføres, spør Kristian om dere ikke husker alle detaljene. Snart er vi i Oslo, kanskje litt vedmodig. Vi har igjen tilbakelagt mange mil, og vi har igjen hatt det drit bra. 

 

Petter Ellefsens bilde

 Tusen takk alle, for en vanvittig bra helg i Tønsberg!!!

Frank Thommesens bilde

Oppsummerer det meste dette Petter.

Vil takke Tempoen for godt samarbeid og gjorde helgen til den vellykede turen det var.

At vi var griseheldige med været i motsetning til de som var i Oslo får vi bare leve med...

 

Det lå igjen noe stæsj i bilen til Petter som vel er hos han til noen melder seg.

Mistenker at det er en fotpumpe og en liten håndpumpe tilhørende 15t.

 

Frank

Frank T.

Petter Ellefsens bilde

Hei,

Det lå igjen en Rye-jakke i bilen, tynn vindtett, vet ikke om den tilhører Tempoen eller 15-timern, men den hadde brødskiver i lommen (kastet nå) og er str L-4-50. Lappene i nakken er ikke klippet vekk altså. Den lukter "jeg er klar for en runde i vaskemaskinen". 

Ring 9325 3375 om du savner denne :)