Du er her

Trening - engasjement

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Inntrykket mitt etter treningen i går er at begge gruppene begynner nå å få orden på rulle-kjøringen. Etter en litt forsiktig start for gruppe 2 og en teknisk stopp for gruppe 1, så hadde begge gruppene god flyt tilbake fra Gardermoen. Mulig vi hadde vind i ryggen tilbake, men fra min posisjon på halen så kjørte laget veldig jevnt hele veien og farten var upåklagelig.

Med en så stor gruppe ulike mennesker samlet så vil det alltid være ulike synspunkt på hvordan vi skal kjøre best mulig. Strategien til Rye 16 er å kjøre så jevnt som mulig. Men hvordan dette best mulig skal utføres i praksis vil alltid kunne diskuteres. Vel tilbake til Kjeller så hadde gruppe 2 en fin diskusjon om dette. Jeg vil oppsummere dette med at Rye 16 består av en gruppe med engasjerte, positive personer som virkelig ønsker at laget skal gjøre det bra!

På samlingen på Hafjell blir det mange fine muligheter til å diskutere og bli bedre kjent med hverandre. Det er derfor veldig gledelig at så mange har mulighet til å være med på denne turen.

Neste trening blir langturen på søndag. Turen går rundt Hurdalsjøen, over Minnåsen og tilbake fra Minnesund.

MERK! Oppmøte er kl. 09:00 på Kjeller (Oslo Kristne Senter)