Du er her

Lagmøte 15. mai klokken på Oppsal samfunnshus

Hanne Eldbys bilde
Forum: 

Hei,

Vi er etter hvert blitt veldig mange i laget, og mange har kommet til etter hvert. Vi har høstet en del erfaringer og vi trenger å planlegge det som skjer videre fram mot målet vårt. Mange har også spørsmål til hvordan opplegget skal være.

Vi møtes etter tirsdagstreningen (15. mai) på Oppsal Samfunnshus. Håper så mange som mulig kan komme. Treningen legges til Skullerud, og de som kommer med bil tar med seg syklene i bilene og kjører til Oppsal, så slipper vi å ta med oss 30 sykler inn på Samfunnshuset. De som sykler til og fra trening bør huske å sette på blinkere på syklene, for det vil være mørkt før de kommer seg hjem :-)

Det vil sikkert komme noe mer informasjon om møtet. Men det som er klart nå er at vi bestiller pizza fra Bobbos og tar med drikke til alle sammen. Vi tar en hundrings per snute som kommer til å dekke dette pluss lokalet. Blir det penger til overs går de inn i fellesopplegget. For å vite hvor mye pizza vi trenger så må dere melde dere på!

Da satser vi på fulle hus - og et hyggelig lagsmøte :-)

MELD DEG PÅ VED Å "DELTA" PÅ FACEBOOK I GRUPPA RYE 19 2012 - ELLER HVIS DU IKKE ER MED I GRUPPA, VED Å SENDE EN E-POST TIL HANNE.ELDBY(ALFAKRØLL)LANDSAM.COM.