Du er her

Grattis Fredrik !

Kristian Hauglums bilde
Forum: 

Grattis med seier i Ceres Veteran Cup Fredrik ! Tok skalpen etter perfekt taktisk lag kjøring og en fandenivolsk spurt i siste bakken inn til mål. Brøt selv etter en liten velt men resten av gutta gjorde en kjempe jobb og plasserte Fredrik perfekt inn i siste bakken.

http://www.dinesider.no/customer/293985/archive/files/Ceresritet%202012/resultatliste%20vc%20og%20rr.pdf

 

Grattis også til Rye Diablo (Martin, Erik, Anders, Morten) som ble nest beste Rye lag i Fuji lagtempoen. Kjempe kjørt i sterk vind.

http://www.dinesider.no/customer/293985/archive/files/Ceresritet%202012/resultatliste%20fuji.pdf

Stolt kaptein

Kristian 

 

Fredrik Smiths bilde

Takk takk, og gratulerer til dere andre som bidro til seier!

 

Du Kristian, gjorde det du kunne så lenge det varte, synd med den velten. Men på utrolig vis klarte Magnus og Petter å vri ut enda mer krefter av beina enn de pleier! Jeg tror de ble ekstra gira etter velten. "Dette skal ikke knekke oss, nå har vi et skikkelig opplegg!!" Magnus presset i front som planlagt, han var med på alt som skjedde! Det virket som han var dopa eller noe, lett og fin i beina i alle aksellerasjoner, og motivert som en vårkåt hingst. Det tok liksom aldri slutt på kreftene hans, det var rykking hele tiden. Han satt som klister på alt som rørte seg,  men ett tremannsbrudd greide å komme seg unna. Jeg er sikker på at Magnus kjørte inn 20 andre forsøk, så det var utrolig at de greide det. Og til og med etter kjedebruddet til Magnus to mil før mål greide Petter å dra inn tremannsbruddet helt alene. Ja, helt alene! Han fikk ingen hjelp av Frøy, BOC eller noen andre. (Ikke av meg heller, for den saks skyld..!!) Han gjorde en helt fantastisk jobb og lukket luken i bunn av bakken mot mål. Han er en maskin når han setter seg godt til rette på setet. Jeg tror ikke han tenker på at han ligger på 98%, jeg tror han bare tenker at han fortsatt har 2% til å gå på! "Herregud, jeg har mer å gå på, her er det bare å tråkke mer!" Jeg fikk oppløpet servert på sølvfat, men jeg måtte selvsagt dra til for fullt mot slutten! Et par sterke navn i feltet og all verdens gjeld til Magnus og Petter gjorde at jeg bare måtte vinne. Jeg tenkte å være taktisk og presse på inn i bakken med høy fart for å få litt syre inn i beina til Alexander Kjær og de andre sterke gutta. Da hadde jeg litt mer fordel igjen til spurten! Og det funka! Å kjøre over streken først var en helt rå følelse! Tusen takk for det helt klart beste dagen på sykkel noensinne!!

 

HEIA RYE!!!

Petter Ellefsens bilde

 Dette er god lesning, fra en fabelaktig dag på sykkel. Se opp for en beretning herfra også, den skrives innimellom slagene på jobb og legges ut på forum straks den er klar :)

Det blir i kveld tenker jeg.

Jonas Christensens bilde

Gratulerer! :-)

Eirik Olsens bilde

Dette er inspirerende lesning folkens!

Gratulerer til alle som var med -og spesielt til Fredrik som fikk æren av å være siste trinn i Rye-raketten :)

hans jacob nordhovs bilde

Gratulerer til Petter og Fredrik for hva jeg nesten må kalle noe nær delt 1 plass! Alle som var ute og syklet den dagen merket vær og vind på en sjelden uggen måte.Det var ikke så veldig hyggelig å gå ut av feltet den dagen..

Sterkt å kjøre inn brudd, og sterkt å vinne bakken!, så får man dele heder og ære når pengepremiene uteblir i de store rittene!

 

Hansj

Blir lei meg for at jeg måtte dra før dere kom inn til mål når jeg leser dette. Så sykt bra gutta! Regner med flere referater ala dette fremmover! :)

 

Gratulerer til dere alle sammen!

Fredrik Smiths bilde

HEIA RYE!!

 

Bilde holder ikke akkurat den samme høye standarden som de Glenn Arvesen tok fra Enebakk, men det får duge.

 

(...stakkar Leif Oddvin Jensen og Alexander Kjær. De ser slitne ut...) hehe.

Petter Ellefsens bilde

 For et rått bilde!!