Du er her

Clincher sykkeldekk

Christer Andreas Braathens bilde

 Hei,

 

Er det noen som har noen sterke meninger eller anbefalinger til gode Clincher dekk som også fungerer på vått føre? Hadde noen skremmende opplevelser på Continental Ultra race (følger med på Vipera'en) idag, så disse vil jeg kvitte meg med ASAP.

Marius Jørgensens bilde

Personlig syns jeg Michelin Pro2 Race er de beste dekkene jeg har prøvd ut ved ulike forhold så langt. Antar disse ikke er å oppdrive lenger. Pro3 Race sitter enda bedre og jeg mener de ruller skikkelige bra, men de punkterer dessverre alt for fort(for meg). Pro4 Race har jeg ikke fått testet ut enda, men de står på lista... Jeg kjørte i dag selv med Continental Ultra Race foran, og det gikk greit det, men jeg tok alle rundkjøringer og svinger på vått føre så smart og forsiktig som jeg bare kunne klare uten å lage krøll.

Kjørt mye Continental GP Force/Attack i fjor som vi brukte på Continental Test Team. Den komboen er vel favoritten så lenge jeg ikke har fått prøve Pro4 Race i alle fall... Har også kjørt mye på Continental Grand Prix 4000S, og liker disse greit også.
 

Noen linker som kanskje interesserer:
http://forums.roadbikereview.com/wheels-tires/michelin-pro-4-race-service-course-road-tyre-262027.html

http://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=97249

 Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å prøve Veloflex, for clincher er det vel Corsa som er tingen. Jeg kjørte på Veloflex Roubaix tub i dag, og jeg var ikke i nærheten av å skli. På "asfalten" på Åsavegen var det også greit med litt volum i dekket. 

 

Edit: jeg har Corsa også, dette er ikke e-synsing. De er jævlig bra. Men ikke så bra som tubulardekkene. Eneste problemet med mine dekk er at de går så sinnsykt sakte...

 Hei, Viktoria corsa evo sc er bra på alt og mitt klare favoritt dekk. Det er uansett viktig å vaske dekkene med zalo og skrubbe de skikkelig med stiv kost. Da sitter dekkene mine som lim i hvert fall. Man må selvfølgelig skylle dem godt....