Du er her

Vestfold Rundt

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Rye 16 har fått start-tid 08:40. Vi møter opp 15 minutter før start. Oppvarming gjøres av den enkelte.

Pr. i dag har jeg registrert 8 personer som vil starte sammen med Rye 16. Ikke alle som har meldt seg på er satt opp sammen med Rye 16. De av dere som vil sykle sammen med Rye 16 på Vestfold Rundt må melde seg på og sende meg en melding i løpet av dagen (ottar@henanger.net) slik at jeg får meldt fra til HOC i dag.

Vi planlegger å kjøre rittet som ett ritt, dvs. vi stopper ikke på matstasjoner o.l. Pga. antallet som har meldt seg på til nå, så vil vi kjøre bare med en rulle. Tempoet planlegges på ett nivå slik at vi får med alle til mål. Vi stopper ved tekniske problemer og forsøker å få alle til mål.

Regner med at de fleste som skal sykle Vestfold Rundt også sykler Randsfjorden, så jeg foreslår at vi samles etter målgang for en kjapp prat om opplegget for Vestfold Rundt.

Ottar Henangers bilde

 Etter en flott dag på Randsfjorden idag er noen av oss klar til et nytt ritt. Har ikke 100% oversikt men såvidt jeg har registrert så blir vi nå mellom 10-15 personer som starter.

Starten er satt til 8:40 for Rye 16 og vi planlegger å møtes 15 minutter før start.

Etter en kjapp diskusjon på Randsfjorden Rundt så er vi blitt enige om å kjøre en rulle hele veien, men vi stopper ved tekniske problemer og kjører slik at alle har mulighet til å være med hele veien til mål. I tillegg så stopper vi på matstasjoner dersom det er ønske og behov om det. Det viktige for oss imorgen er å ha en fin tur rundt.

Pr. nå har vi ikke teknisk bil med oss, slik at alle må ta med nok utstyr til å klare seg hele veien.

Snakkes i morgen tidlig.

 

Mvh/ Ottar

Jørgen Riecks bilde

Takk for en fin tur. 4:45 er ikke galt med 9 personer (selv om vi fikk drahjelp).
Veldig bra kjørt av alle i dag.

Espen Knutsens bilde

Takk for turen alle sammen. De siste 4-5 mila var hardt for min del. Kroppen fungerte ikke optimalt i dag. Beina var greie, men jeg hadde problemer med inntak av mat og var ekstremt tørst på turen. Med lite inntak av næring så blir det fryktelig tungt mot slutten. En stor takk til Ottar, som lot meg hvile bak ryggen hans de siste 2 milene. Jeg har virkelig fått kjenne på hvordan det er å gå ned i kjelleren i dag, men oppmuntring fra gode lagkamerater hjelper :-). At formen ikke var på topp i dag fikk jeg bekreftet, da jeg hadde 39 i feber når jeg kom hjem. Det kan kanskje forklare hvorfor jeg svettet så enormt å inntok nærmere 6 LITER væske under turen. Takk til alle som langet vann til en tørst mann :-). Satser på at formen kommer seg fort og at jeg er på plass igjen tirsdag, eller senest torsdag.

 

Espen Knutsens bilde

Til informasjon, så er resultatet inkludert en punktering, som tok ca. 8 min å fikse + stopp på drikkestasjon :-).