Du er her

Søndagen trening

Cato Roknes bilde
Forum: 

Hei

 

Mange skal sykle Vestfold Rundt på søndag og det er satt opp rolig tur fra Gjelleråsen kl 10 for resten. Jeg tenkte å ta frem terrengsykkelen og kjøre Raumerittraseen. De som heller vil ta en tur på landeveissykkelen gjør selvfølgelig det. Rute avtales ved fremmøte.

 

Gjennomsyklingen av Raumeritttraseen er også åpen for andre en Tempoens medlemmer. Ta med nok drikke til turen. Regner med at det blir varmt. Alterntivt fremmøte blir i krysset der man tar av fra RV22 inn til Hellerudsletta ca kl 10.10. (Krysset RV22 / Kragerudveien)

 

mvh

Cato

Trygve Smaadahls bilde

 Hei Cato

Rapport og status av Raumer løypa ønskes

Trygve

Cato Roknes bilde

Hei Trygve og andre intereserte

 

Det blir et veldig anderledes ritt nå når det skal gå motsatt vei. Tipper det kommer til å bli kjørt ganske hardt med mye støting i kneikene på asfalten frem til Ås gård. Sikkert mange som ønsker et lite forsprang før bakken. Bakken opp fra Ås gård er lang og ganske bratt. (320 høydemeter, 6,4% i snitt og 5 km lang) Her blir det viktig å ikke miste hodet helt, men kjøre hardt men kontollert for å komme med i en så god gruppe som mulig på toppen. Grusveien rundt Råsjøen frem til Gruvelia var tildels preget av dype bilhjulspor, men vi møtte traktor med skrape så den blir sikkert bra. Sykle opp Gruvelia gikk overaskende greit selv for en som trives best på landevei. Neste stiparti var fortsatt ganske våt men med været vi har nå tørker det bra opp. Ble litt gåing et par steder. Siste stiparti er i hovedsak nedover på flytsti og her kommer det til å gå fort. Var et par trenedfall som lå over stien, men de blir helt sikkert fjernet.

Fordelene med å snu løypa etter min mening er:

- Stigningene samles i harde bratte bakker

- Stort sett svak nedoverbakke resten gir høy fart

- Mye mindre trengsel på stiene da Ås gård og Gruvelia bakkene vil skille bra

 

Gleder meg til årets Raumerritt.

Cato