Du er her

RR: Sol, sommer og ny rekord igjen....

Nok et ritt med god laginsats. Løype rekord med over 6 minutters forbedring (3.23.10 mot 3.29.29) sier vel sitt.

Sykkellanging og service apparatet fungerte godt. Det at alle 4 med punktering i sluttfasen av rittet kom seg med inn i målslusa er meget bra (mener vi hadde 4 stk. punkteringer på de siste gruspartiene).

Dette er urolig gøy og nå kun 4 uker igjen gutta.....

Anders Åsbergs bilde

 Laget kjørte knallbra idag! Flott innsats på alle mann, spesielt imponert over styrken oppver vestsiden av Randsfjorden. Langingen må vi kunne klare kjappere (NB! ikke ta i langesykkelen!). Full laginnsats og masse folk som gir det de har og litt til for å vøre med en runde i rulla. Slikt blir man glad av når man sitter og styrer halen :) At over halvparten av de 39 som stilte til start også kommer i mål smalet til tross for mange punktereringe på grusen er jo enda et styrkebeskjed!

Dette blir artigt. Bruk dagen til å restituere dere (vel fortjent) og ta en rolig tur i morgen. Ingen av kapteinene kommer i morgen (er på seminar.....) men dere finner sikkert en fin runde allikevel. Husk å ta det rolig under de 4 timene!

/anders

 Gratulerer gutta! Jeg er mektig imponert over kjørestyrke og innsats. Føler meg privilegert å få være en del av dette selv om jeg merker at det for min del er ett knepp opp til årets XP standard.

4 førsteplasser og hvertfall 3 rekorder så langt er rått! 

Kommer ikke i mrg.