Du er her

Vestfold Rundt - Oppsummering

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Rye 16 stilte med 9 mann på Vestfold Rundt.

Før start var vi enige om å få en flott tur sammen, stoppe ved tekniske uhell og ved drikkestasjonen ved Larvik. Ut fra start tok vi det pent og la oss bakerst av lagene som startet i samme gruppe som oss. Midt i bakken ved Holmestrand fikk vi en punktering. Vi ble passert av to lag uten at vi lot oss stresse av den grunn.

På toppen av bakken fikk vi fin flyt på rulla og farten begynte å ta seg opp. Etter noen mil ble vi tatt igjen av to grupper, hvor den ene etter kort tid stoppet pga. punktering. Gruppen som fortsatte holdt høy fart nedover mot Larvik, stort sett så lå vi mellom 40 - 60. Dette var gøy! I bakkene holdt de også høy fart, noe som de fikk merke etterhvert som vi nærmet oss Larvik da farten gradvis ble lavere.

Ved Larvik stoppet vi ved drikkestasjonen som planlagt. Vi tok oss god tid og fikk fylt flaskene og drukket godt før vi fortsatte. Til all hell stoppet også ett annet lag fra gruppen vi hadde kjørt sammen med til nå. Dette laget holdt vi følge med hele veien tilbake til Horten.

Mellom Larvik og Tønsberg oppdaget flere av oss at det er mange små, men bratte bakker som sakte tapper en for krefter. Selv om de andre aldri vil innrømme det, så har jeg en mistanke om at det var flere enn meg som begynte å kjenne milene fra Randsfjorden Rundt fra dagen før. Men vi klarte likevel å holde høy og jevn fart hele veien.

Enkelte av oss begynte å gå tom for drikke, men samholdet i gruppen var bra slik at tilgjengelig drikke ble delt med de som trengte det mest. Og plutselig så var vi kommet til Åsgårdstrand. Her synes jeg å høre fra Espen at "er dette bakken alle snakker om" etter han hadde sett den første korte, men bratte bakken. Men som han og flere av oss fikk merke så er det ikke det første bratte biten som er tøff, derimot den mye lengre bakken som følger før man når toppen. Men opp kom vi alle man.

Derfra var det bare å gire om og kjøre med det lille vi måtte ha igjen tilbake til mål. Mens de andre spurtet over målstreken kunne jeg rolig trille inn noen sekunder senere mens jeg så tilbake på en flott tur.

Tiden ble til slutt: 4t 46 min

Vi som deltok:

Svein Erik Tverli
Jørgen Rieck
Thomas Hermansen
Jo Stenvik
Steinar Skaug
Espen Knutsen
Kennet Vegstein
Stein Mæhlum
Ottar Henanger

Thomas Hermansens bilde

Takk for en super tur i supert vær :D

Thomas