Du er her

Rye 16 - Deltagelse

Ottar Henangers bilde
Forum: 

Rye 16 har i løpet av våren blitt en svært samkjørt gruppe med ryttere som nå er i rute med tanke på vårens store mål, Styrkeprøven. De fleste av oss har nå kjørt over 2000 km sammen iløpet av våren og begynner å kjenne hverandres styrker og svakheter.

Laget kjører med såkalt aktiv hale. I praksis betyr det at alle som ligger på halen vil bli sendt inn i fartsrulla. Det er ingen som ligger i den aktive halen med mindre de er klar for en ny runde i fartsrulla. Det betyr at vi ikke kjører med tradisjonell hale der man kan ligge uten å være med i rulla.

Ut fra sikkerhetsmessige hensyn og hvordan laget nå kjører, så vil det ikke være mulig for nye å delta sammen med Rye 16 på Mjøsa Rundt eller Styrkeprøven med mindre dette er spesiellt avtalt med ressursgruppa for laget.

Dette gjelder også ryttere fra andre Rye lag eller de som har syklet med Rye tidligere.

 

Willy Hugo Nordness bilde

Og til de som eventuellt hadde planer om å seile rundt Mjøsa i hekken på 16 timern, men nå ser at det faktisk ikke er mulig,

de kan rett og slett hive seg med mix-laget

som har planer om en fart et "lite tråkk" (ikke mye) over 16 t fart.

 

Kontakt meg innpå her hvis dette høres ut som en plan ..

~Fuji~

Josef Alfons Nolls bilde

En liten rettelse: Det er fortsatt mulig å ligge på halen, men det er da i så fall en uorganisert hale bak "farts-halen".  Eller for å si det slik:

  • * første gruppe: rulle
  • * andre gruppe: Farts-hale (de som kommer aktiv med i rulla)
  • * tredje gruppe: uorganisert hale

Det er de første to grupper som er basert på felles trening i Rye 16.

 

Josef Noll, "el falco", m: 9083 8066, e: josef@jnoll.net