Du er her

Dugnad Oslo Triatlon og Øyeren Rundt

Cato Roknes bilde
Forum: 

Hei

 

Tempoen har i år fått støtte fra klubben til blant annet treningsleir og Lillehammer - Oslo satsningen. Som meddelt på informasjonsmøtet er vi forpliktet til å stille på dugnad helgen 11 og 12 august enten på Oslo Triatlon eller Øyeren Rundt men gjerne begge arrangementene. Tempoens medlemmer ble oppfordret til å krysse av for en av disse dugnadene i forbindelse med betaling av medlemskontigenten. For at klubben skal ha en samlet oversikt ber jeg om at dere registerer dere på denne linken. http://nydalen.idrett.no/pmdb/?arrid=2149

 Er det en på laget som kan kjøre motorsykkel denne helgen er det spesielt interessant.

 

På vegne av ressursgruppen

Cato

 Det vil også snarlig komme en epost fra oss i ØR med mer info.  

 Jeg har tatt en titt på Nydalen-skjemaet for dugnader, og tradisjonen tro er det elendig oppslutning fra Tempoen. Jeg vet ikke om dette er fordi alle er opptatt med andre ting søndag 12. august, eller om dere planlegger å sykle ØR selv. Uansett, systemet i Rye er slik at de på såkalt Nivå 1 og 2 (XP, Rye15, Tempoen og Lille40) har dugnad på Oslo Tri/ØR, mens resten har dugnad på Nordmarka rundt slik at VI kan sykle der. Alle tempo-syklister som eventuelt vurderer å sykle ØR bør derfor snarest revurdere de planen sine og melde seg til dugnad.

 

Dere vil uansett bli auto-seedet til pulje 4, alle sammen. 

 

Mvh, 

Sjef for ØR (og seedingen...)

 

Petter Ellefsens bilde

Jeg har meldt meg til dugnad på Oslo Triathlon. Rye krever én dugnad fra medlemmene sine. Jeg stiller med gratis følgebiler til samtlige ritt Tempoen er med i, jeg er med i ressursgruppen i Tempoen, og bidrar dermed mye totalt sett.

Jeg skal sykle Øyeren rundt og synes det er SVÆRT DÅRLIG at jeg auto-seedes til pulje 4.

Uakseptabelt.

Alvorlig talt.

Jeg ber deg revurdere å skjære alle over én kam her.

Det med auto-seedingen var en spøk, men skjønner at det ikke alltid oppfattes i 2012 om man ikke spanderer et smilefjes eller tre. Men jeg er nå over førr og da skal man vistnok avstå fra smilefjes, sies det.

Resten var ikke en spøk, men jeg skjærer selvsagt ikke alle over en kam da jeg vet at det er flere som bidrar laaaaangt over snittet i ressursgrupper og lignende. Det er mer en oppfordring til alle "andre" om å gå litt i seg selv og vurdere hva man har bidratt med utover det å holde pedalene i gang. 

 

Forøvrig ligger du jo svært godt an rent seedingsmessig!

Petter Ellefsens bilde

Jeg begynte virkelig å lure!

Fellesstart er det morsomste jeg vet, og har sett frem til ØR siden i fjor. Ble både forbannet og skuffet et øyeblikk her..! Hehe :)

Jeg har ikke hørt noe om at smily's kun er for dem under 40, men jeg leste uansett ikke ironien i det du skrev..

Da legger vi ned stridsøksen og ser frem til flere fine timer på landeveien i sommer!

Ironi og humor på nettet kan være vanskelig for både avsender og mottager. Velkommen skal du uansett være. Med antatt sluttid på 3:10 så bør pallen være innen rekkevidde :).

Petter Ellefsens bilde

Nå puster jeg gjennom nesen, skuldrene er senket, og pulsen er igjen på normalt nivå, hehe!

Rye skal på pallen i ØR, jeg håper å bidra til det på den ene eller andre måten. 

Ha en fin kveld videre!

 Også jeg som hadde tenkt å kjøre spurtopptrekk og generelt være jens vogt for dere underveis på ØR. Jaja, får heie på dere fra en rundkjøring i stedet!

;-)

 Et lite tips: Når dugnadslistene til ØR etterhvert skal spikres, så vil det være behov for folk både til å pakke og dele ut startnummer i forkant og til rydding ol i etterkant av rittet. 

Magnus Müllers bilde

 Hei Ken,

 

Jeg har oppdatert påmeldingen min til å gjelde ØR også..

Kan jeg øremerkes en av de oppgavene du nevner sånn at sykkelen min får luftet seg en tur denne dagen også?

 

Please, lizzom?

 Hei Magnus, 

Det er ikke jeg som har ansvaret for dugnadslistene, men kan vel prøve å gi et hint i den retningen. Du kommer defintivt til å starte i pulje 4, det sier kalkulatoren også. Antatt sluttid: 4:23. Litt sånn som straff for at du lå så lenge på halen i L-O i '08, og deretter knuste rulla ved Olavsgård!

 

 

Magnus Müllers bilde

 YES!!

Endelig kommer alle mine dårlige resultater til nytte!

Sjansene mine for en ok plassering øker betraktelig om jeg starter i Pulje 4.

 

Eirik Olsens bilde

Da har jeg også gitt etter for presset. Krysser fingrene for at jeg får pakke eller dele ut startnr... Øyeren Rundt er et av sesongens høydepunkter :)

Fredrik Smiths bilde

Oppdatert fra meg: Oslo Tri. 11.08.12.

Jeg har med vilje ventet med å melde meg på, jeg har en litt over middels kabal å legge når det gjelder barn, (mine, dine våre) sommerferie og aktiviteter. Nå vet jeg hva som gjelder, og kan melde meg til dugnad på Oslo triatlon. Gleder meg til å kjøre Øyern sammen med Petter og de andre sterke gutta i Tempoen!

 

Den godt skjulte ironien falt ikke i smak hos Petter. Den er vel såpass godt skjult at den er helt usynlig spør du meg. Jeg holdt på å ringe 113 for å bistå Petter med blodtrykksmedisiner, pustepose og beroligende, men det ser ut til at han klarte seg.

-Gladgutten er på beina igjen.

 Hei Fredrik,

Det var heller ingen ironi, men derimot en enorm overdrivelse. Jeg trodde det var åpenbart for de fleste at auto-seeding av en hel gruppe rett i pulje 4 rett og slett var for drøyt til å ta på alvor. Skjønner at hjernen kan koble ut når man oppfatter noe som ekstremt urettferdig og urimelig. Poenget er uansett at Tempoen har vært tilnærmet fraværende i dugnaden på ØR de siste to årene (som jeg har vært med). I fjor stillte en (1) mann opp, Trygve. Riktignok var 2-3 mann med å leverte ut startnummer fredagen i forkant,og det er bra.

 

Jeg ønsket med innlegget i første rekke å skape oppmerksomhet og bevisthet rundt dette. Det er som sagt lagt opp til at vi på nivå 1 og 2 skal arrangere ØR, resten NR. Sånn sett ser det ut å delvis ha fungert etter planen, da det både har generert nær Rye-rekord i foruminnlegg per døgn samt gitt et par nye navn på dugnadslisten. Typisk nok er jo en av dem Magnus, som jeg vet legger ned uhrovelig mange timer for Rye allerede.

Har oppdatert påmeldingen min også :) Så, jeg kan gi dere bananer eller wafler når dere er ferdig med ØR.

Jonas Christensens bilde

Jeg setter meg opp på dugnad på ØR også.

 

Kan man be om å få dele ut startnummer på Spinn (pretty please with sugar on top)? Da bør jeg jo fint rekke rittet.

 

Og for å unngå misforståelser legger jeg ved noen smiletegn nederst i denne posten.

 

 

/Jonas

 

:-) :-) :-)

Hei Jonas,

Det er Nils Bergeresen som er ansvarlig for dugnadslistene, og han vil sende ut en epost om dette snart. Jeg kan videreformidle ønsket ditt, men for sikkerhetsskyld er det best at du gir respons direkte til Nils når eposten kommer.

 

Mvh,

Ken

Jeg meldte meg på endel andre dugnader, og sto i fjor vakt på downhill f.eks., og har vært på dugnad på ØR(kanskje ikke i fjor?). Jeg trodde dette ble tatt fra den listen jeg ordner på starten av sesongen, her inne på forum, så har ikke sjekket her inne.

 

Melder meg selvfølgelig på nå, var bare ikke klar over at det måtte skje på egen tempo/xp liste.

 

PS. Jeg er webredaktør for Oslo tri, så usikker på om jeg skla krysse av her da? Jeg kommer helt sikkert til å få oppgaver i den forbindelse...