Du er her

Trening 30.mai - dødens rulle

Josef Alfons Nolls bilde
Forum: 

Det var ikke akkurat været i går, temperaturen sank og med regn som vi fikk ved Gjerdrum ble det ekstra kalt. Da var det godt av vi kommet i gang med rulle.

Bjørn delte feltet i to, og dermed var vi "bare 7" som kjørte første draget. Avstanden til gruppen før oss var litt for kort, så farten ble ganske lavd :-)

Sindre var uheldig og fikk revet av girveiern, og dermed komm han over i vår rekke. Vi stoppet ved Gardermoen og prøvde å fiksere kjeden på storskiva, men det fikk vi ikke til. Og dermed hadde Sindre på resten av turen en "maks cadence" på mellom 110 og 140 (tror jeg). 

Vi hørte heller ikke helt på hva trenern hadde sagt, men tok en "dødens rulle" på de dragene. Det betyr vi begynner med alle mann, og bli mindre og mindre etter hvert. Målet var å kjøre i grenseland mellom "dypt rødt" og "så vidt under terskelen". Treningseffekten av slike drag er at enhver må "ned i kjelleren" og det krever mental styrke: "jeg kan henge med en runde til". Og så lær kroppen seg å sykle over og under terskelen.

Hvor bra treningen ble for min del skjønte jeg tidligere i dag på trappa opp til kontoret. Det var tungt! - Og så ble jeg slått tre ganger av Espen og Joar, som hadde vanvittig krutt i bena. Pål leverte også på en glimrende måte - Og så var det Sindre: Mens vi syklet på storskiva, hang han med på 41-11!

Håper det var flere som synes det var artig, til tross for kald vær.

PS: Vi hadde vel 4 av disse drag, og tok en ekstra sightseeing i Kløfta :-)