Du er her

Spinningtime mandag 18.6.

Gunn Hildes bilde
Forum: 

Skal vi nå formtoppen til Dssp trenger vi en skikkelig spinningøkt hvor syra skal piple :o) og vi gjentar suksessen fra i fjor.  Vi har leid spinningsalen på S.A.T.S Hellerud mandag 18. juni kl 19.30 - 21.00.  Hvem som tar økta får være en overraskelse ;o)

 

Send en email til meg gunn96@online.no om du vil være med.

 

Frist for påmelding er torsdag 14.6.  Rye16 har første pri, men har vi ledige sykler når fristen er utløpt vil disse bli lagt ut på åpent forum. 

 

(ps ingen egenandel, men om du ønsker å benytte andre fasiliteter må kort eller kr 100,-betales i resepsjonen.) 

Alle stiller selvfølgelig i Rye-drakt.

Kan være lurt å ha et par flasker med drikke, og et håndkle til å tørke svette med.

 

For de som husker økta fra i fjor, og til dere nye, så er denne temmelig hard og intens. Det lønner seg med andre ord ikke å spise en tung middag tett opptil økta. Da vil du fort smake maten en gang til.
Dersom noen tenker at kroppen ikke er klar for en slik økt, er det fint om dere stiller opp likevel. Det er opptil hver enkelt å styre belastningen. På lsutten av økta vil de helt sikkert bli pratet litt rundt gjennomføringen av Styrkeprøven. Det er derfor viktig at alle møter opp slik at man får med seg info etc. som blir gitt der. Kanskje du snapper opp noen nyttige tips også?
 

 

Vi ses til en knalløkt.

Hei Geir Ove,

pga reise får jeg dessverre ikke vært med på spinningtimen mandag. Dersom du har muligheten til å sende en kopi av programmet for spinningøkten (haakon.skar@hotmail.com) / eventuelt legge ut programmet på forumet,  så vil jeg forsøke å gjennomføre tilsvarende økt på egen hånd!