Du er her

Ekstrahjul til DSSP

Anders Åsbergs bilde

 Vi trenger en god del hjul. Svar på denne tråden om du har noen du kan ta med. Per Gunnar sier stopp når vi har nok.

Hjulene leveres i Spinnbilen kl. 18 på Årvoll skole.

/anders

Jeg tar med et set Campa 11-delt.

Ketil Tærums bilde

Da jeg ikke driter sykkelutstyr (som en del andre på laget gjør) har jeg ikke noe annet enn et racing7 sett med shimano 10-delt som jeg kan ta med ved behov. Blir i såfall med meg opp til Trondheim på torsdag.

Ole Petter Skåråss bilde

 Jeg tar med bakhjul. 

Ole Petter

Ole Petter Storstads bilde

Vi ønsker primært høyprofilhjul, ihvertfall til hjulbilen. Lavprofil vil fungere som backup og plasseres i servicebilene. Høyprofil trenger ikke nødvendigvis være av den mest ekstreme typen (808 etc), men minimum 404, cosmic carbon eller tilsvarende. Det føles ikke bra å måtte kjøre 50 mil på et kjipt treningshjul.

Og hjulene må ha gode dekk. Det kan plutselig være deg selv som får hjulet, og da bør det helst fungere og være til å stole på.

I ekstremtilfeller med mye punkteringer og at vi i verste fall går tomme, så vil vi benytte nødretten og kanibalisere fritt fra syklene til de som evt bryter.

Markuz Lindgrens bilde

Antar du tar et 11-delt Campa hjul Ole Petter.

Jeg tar også et 11-delt Campa. 26mm profil aluminium, så dette bør vel tas i servicebilen.

 

Men sammenlignet med Peri sine FFWD 90mm så har dette hjulet tatt meg raskt til Oslo... så ikke sååå ille for et treningshjul.

Per Arvid Gimres bilde

Jeg har et 90 mm FFWD hjulsett med 11-23 kassett (shimano) som jeg kan ta med (karbon). Unner imidlertid ikke disse hjulene til noen, da de ikke har klart å få meg lenger enn til Lillehammer de siste 2 årene :)

Jeg mener vi bør undersøke om det er syklisten eller hjulene det er noen feil med som medfører brudd ved Lillehammer. Feilkilden bør da ikke tas med til Trondheim :-)

Johan Haugseth

Rune Frøysa Åsprangs bilde

 Tar med hjulsett for Shimano 10-delt. Cosmic carbone 50 mm clincher. Fremhjulet har tidligere geleidet Peri inn til løyperekord på Randsfjorden Rundt, så dette hjulsettet har referansene i orden.

Per Gunnar Tronslis bilde

Så langt jeg ser har vi pt. følgende: 3 campa 11-delt bakhjul, 2 shimano 10-delt bakhjul, 4 framhjul, og 1 Shimano 10-delt alu trening. Må ha flere hjul, spesielt flere Shimano bakhjul og noen framhjul. Kom med dem ... :-)

Rune Holdens bilde

Jeg tar med 50 mm carbonhjulsett med Shimano 23-11

 

Rune Holden

 Jeg tar med Shimano 10-delt Alu treningshjulsett

noe nedstøvet rask jeg har liggende.
2 sett 404, shimano 10, pariser
blir med egen transport oppover.

Jo
 

Tar med CosmicCarbon sett, 50mm, 10 delt

Per Gunnar Tronslis bilde

Da kan vi sette strek.

Oppsummert har vi 3 campa 11-delt bakhjul, 6 shimano 10-delt bakhjul, 6-8 framhjul, og 2 Shimano 10-delt alu trening sett.

I tillegg har vi hjulene som er på de to reservesyklene, og ved krise også hjulene på syklene til evnt ryttere som har måttet gi seg.