Du er her

XP-kledsel i forbindelse med DSSP

Anders Åsbergs bilde

Det er vel ikke noen overraskelse at vi stiller i tempodrakt og tempohjelm. Skotrekk får dere utlevert i Trondheim.

Plastpose til å ha under drakten i tilfelle regn kan være gunstig.

Hvis noen bruker løse knær så skal de være ensfarget sorte.

Husk å ta med XP-jakken til oppvarming på lørdagen/bruk i hotellet på fredagen. De som har XP-fleece fra i fjor kan med fordel bruke disse på fredagen.

Vi har en kontrakt med Adidas sykkelbriller som gjelder også i år til tross for at det ikke har kommet noen briller.... Alle som har briller fra i fjor oppfordres til å bruke disse på rittet.

 

Per Gunnar Tronslis bilde

Tips: Ved kaldt og vått vær er fingrene de som for mange fortest blir kalde - og ofte så kalde at det begrenser næringsinntak - man får ikke engang dratt papiret av sjokoladen eller matpakka. Største tapet av varme ifm fingrene skjer rundt håndleddene. Håndleddsvarmere i neopren eller ull bidrar til å løse problemet - velkjent triks fra vinterpadling med stor glede også benyttet på sykkel (ofte like vått og kaldt :-)) Neopren håndleddsvarmere fås kjøps bla på Milslukern (kr.125+/-), eller man klipper av et par sorte ullsokker. Rye stilpolitiet har kanskje meninger om for eller imot.

Anders Åsbergs bilde

Når det gjelder hender så er det viktigste å holde seg varm så her vil det tillates både svarte og røde varianter.

Rune Morten tar også med plasthansker som man kan ha over de vanlige handskene hvis det blir regn. Deles ut på lagmøtet i Trh.