Du er her

Sensur Eksamen 23.6

Forum: 

Tusen takk for meget bra tur folkens!

Det var mye sterk kjøring, og mye bra humør! Jeg hadde det veldig gøy så lenge det varte! Håper ikke jeg lagde for mye kluss i det styrerøret mitt knakk... Tror Svein fikk en skikkelig luke han måtte tette desverre.

 

For vurdering av rittaktikken kan det være artig å ta en titt på denne sammenligningen av sepura, torshov og oss: raceshape.com/strava-segments/1616595. Var det noen av de som satt med helt inn som hadde watt-måler?

Såvidt jeg kan se av resultatlistene var antallet i de forskjellige lagene ca sånn:

Gjøvik: Torshov 25 ; Sep 30 ; Rye 25

Eidsvoll: Torshov 23 ; Sep 25 ; Rye 16

Mål: Torshov 13 ; Sep 10 ; Rye 11-12

 

Uanz, takk for en bra tur!

Karakter 5?

Magnus Müllers bilde

Først og fremst, Erik; Godt å høre at alt er bra med deg! Det kunne gått så utrolig mye verre i den farten der..

 

Når det gjelder sensuren, er jeg til slutt veldig fornøyd med hva laget presterte i går. Samtlige ryttere kjørte med hjertet utenpå drakten i går, og bidro til at vi klarte vår aller første pallplassering på denne distansen. Det skal vi være stolte av!!

 

Det var fantastisk gøy å se hvor raskt rulla satte seg ved start. Det gikk fort, men uten rykk og napp, selv på tross av høyt antall ryttere. Den beste rulla vi har kjørt i hele år! Noen ellers veldig sterke ryttere hadde dessverre ikke dagen, og åpningstempoet viste seg dessverre litt for hardt, men vi ser at det er dette tempoet vi må opp i hvis det er seieren vi vil kjempe om. 

Utrolig moro å få beskjed om ledelse både ved Gjøvik, Feiring, og til slutt ved Minnesund, da riktignok bare med 15 sek.. (uoffisiell måling)

 

Derfra og inn var vi dessverre for få i rulla til å klare å hamle opp med Sepura og Torshov. Observasjoner i løypa forteller at de satt med ca 20 mann i rulla frem til Olavsgård, vi satt med halvparten. Til tider enda færre.. 

Derimot jobbet alle disse som løver og kjempet for hver eneste meter hele veien. Jeg har utrolig stor respekt for det arbeidet hver enkelt la ned under hele løypa i går, og er vanvittig stolt av å få lede en så god gjeng syklister og kompiser.

 

Når den største skuffelsen over manglende seier har lagt seg, sitter jeg bare igjen med stolthet over å ha fått vært med på dette lagarbeidet.

 

Godt jobba, alle sammen!!

 

Og grattis til XP som tok hjem velfortjent seier fra Trondheim!

 

 

Trygve Smaadahls bilde

 Heisan karer

Gratulerer med vel gjennomført ritt. Selv om vi kanskje er litt skuffa over at seiern glapp, skal vi faktisk være veldig godt fornøyd med det beste resultatet noe rye lag har prestert fra Lillehammer. Vi er ikke langt bak 2 sammensatte lag som har hatt mange ryttere å ta av.

Etter Minnesunn så fikk vi smake på hard åpning og mistet en del folk derfra og inn, samtidig som flere av oss begynte å merke kjøret. Folk gav alt de hadde, og vi skal være knallfornøyd med innsatsen.

takk for en hard og fin tur.

 

Hva skjedde med banketten????

Usikker på om dette er veldig brukbart til annet en å vise folk hva de vet, men satt uansett og titta:)

 

  RYE Sepura Thorshov Frøy
Punkt/sted km/t km/t km/t km/t
Gjøvik 50 km 48.11 47.77 47.51 47.34
Eidsvoll 130 km 46.68 46.77 46.66 45.70
Oslo 190 km 45.62 46.32 46.17 44.88
         
  km/t km/t km/t km/t
Gjøvik 50 km 48.11 47.77 47.51 47.34
Eidsvoll 130 km 45.82 46.17 46.14 44.73
Oslo 190 km 43.48 45.36 45.15 43.20
         
  min/km min/km min/km min/km
Gjøvik 50 km 01:15:00 01:15:00 01:16:00 01:16:00
Eidsvoll 130 km 01:19:00 01:18:00 01:18:00 01:20:00
Oslo 190 km 01:23:00 01:19:00 01:20:00 01:23:00

 

Sette i sammenheng med informasjonen om antall folk i rulla på punktene, så er leksen grei:) Åpne like fort, og så får folk ikke dette av, så burde dette være lett neste år! :)

 

PS. Bankett bør vi kanskje trene litt på før neste sesong?

Marius Askautruds bilde

 Godt å høre at det gikk bra i uflaksen. Vi syklet som det ikke var noen morgendag og Rye Tempoen skal være fornøyde med å bli nr. 1 blant klubblag. Jeg er overrasket over at lagene som shopper O2-snappere fra mange klubber ikke parkerer oss mer enn de gjør. Eller la oss snu på det; det er utrolig at vi som klubb kjører så bra som vi gjør. Det er pga. godt samhold og mye Watt.

 

Til tider var vi 8 mann i rulla over en lengre tid - da ble det vanskelig å få i seg mat. Savnet deg som sidemann etter uhellet. Sagt det før: Makan til strukturert rullekjører skal man lete lenge etter. 

 

Ses på torsdag!

Kristian Hauglums bilde

Hei folkens

Jeg var veldig skuffet når vi kom i mål da jeg visste nedover hvor nære vi var. Når jeg fikk på øret at vi ledet på Gjøvik hadde jeg enormt trua på at dette skulle gå. Men etter at skuffelsen fikk lagt seg så tenkte jeg hvor utrolig stolt jeg var av det vi gjorde på lørdag. Dette er 4 året jeg kjører med tempoen og tanken på hvordan vi har utviklet oss sammen er helt utrolig. Jeg har aldri kjørt ett ritt hvor rullen satt så godt som på lørdag. Virkelig best når det gjelder. Såg på mange fjes at alle krefter ble tatt ut. Vi hadde nesten 45 km/h i snitt i motvind og små regn. Hadde vi hatt samme forhold som i fjor hadde vi nok kommet under 4 timer.  Hadde noen fortalt meg når jeg kjørte Lillehammer - Oslo for første gang i 2007 på 6.07 at jeg skulle kuttet tiden med 2 timer 5 år senere hadde jeg aldri trodd på dem. Alt er mulig når vi sammen jobber mot det samme hårete, men som vi har sett, fullt oppnåelige målet.

Kristian

 

Petter Ellefsens bilde

Halla karer!

Takk for fantastiske 4 timer og 10 min! Selv om det der og da tidvis var tungt og jævlig, var det moro! Moro fordi alle ga alt de hadde! Smud rulle fra start, beste rulla vi har hatt tror jeg! Litt synd rulla ble så liten etterhvert, men vi ga ikke opp! Vi beit tenna sammen og ga 100%. Og de som av ulike årsaker ikke ble med i rulla helt inn, har vel ikke slappet av og tenkt "dette gidder jeg ikke!"? De ga max, og det skal vi være stolte av! 

Atmosfæren i laget er så bra også! Da vi lastet inn syklene på Årvoll. Praten rundt middagsbordet. Gode historier. Latter. Den magiske stemningen like før start... Jeg digger dette!

Beste rene klubblag i Norge!! For en super gjeng dette er!!!

HEIA RYE!!

Ole Anders Kampeliens bilde

 Bra jobbet, alle mann! Tempoen tar nye steg hvert eneste år. Imponerende! Det finnes noen gode drivkrefter i dette laget som legger ned en solid innsats. 

For min egen del var det en ganske svart dag, og jeg fikk ikke bidratt sånn som jeg hadde tenkt. Men det var morsomt å kjøre med dere igjen og ikke minst se fremgangen i laget. 

Ole Anders K

Petter Thoresens bilde

Lørdagens prestasjon gir oss noen enkle tilbakemeldinger på hva som skal til for å vinne dette rittet:

  1. 1. Den farten vi holdt frem til Gjøvik, vinner man Lillehammer-Oslo med. Dette var en helt fantastisk kjøring, og viser hvilket potensiale som bor i dette laget!
  2. 2. De 10-12 sterkeste på laget er mer en gode nok til å vinne rittet.
  3. 3. For å vinne, er laget 5-7 sterke ryttere for få.

Basert på det jeg så på lørdag, er det flere av oss som ramlet av som neste år kan dekke behovet for de 5-7 rytterene som mangler.

For min del vil jeg bare melde om at jeg er veldig motivert til å satse sammen med dere for å få til en seier neste år! Selv om flere etterhvert har avdekket fellesstartens gleder, håper og tror jeg at den gode stammen i laget beholdes. Med den progresjonen som har vært de siste to årene er jeg temmelig sikker på at laget tar steget til toppen av podiet neste år!

Like greit å bare bestille seirersbanketten allerede? Jeg foreslår Fridays på Aker Brygge...

Karakter: 6- :-)

Petter Ellefsens bilde

 Bra oppsummering, Petter :)

Ole Petter Skåråss bilde

På plass med litt skryt fra en gammel Temposyklist som har hatt et "hvileår" med ekspressen. Vi hadde det dere manglet, bredde og mange jevne og sterke syklister. Imponerende atdere lenge leder rittet og bare er ca 4 minutter bak Sepura.

Neste år blir det dobbeltseier!

Ole Petter