Du er her

Vel BLÅST!

Forum: 

Det er vel ganske dekkende å si det for årets tur fra Trondheim til Oslo.

Kort oppsummert kan man si: Motvind, mer motvind, veldig sterk motvind, sidevind, motvind, etterhvert noe duskregn som gikk over til å bl isvære bøtter med vann, litt medvind ( fra Moelv til Mjøsbrua), mer motvind, regn og kulde.

Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur :-)

 

Det er nemlig det som er unikt med Rye16. At vi klarer å beholde humøret og spiriten i laget, selv i de værst tenkelige situasjoner.
Takk til alle som var med og bidro til å gjøre turen til det den ble, nemlig en tur hvor laget kjørte sammen- for hverandre.

Vil spesielt trekke frem noe jeg husker veldig godt:

Espen Narum: Sangen du fremførte opp mot fjellet vil gå inn i historiebøkene som en ordentlig høydare. Hadde kanskje ikke vunnet The Voice, men det hjalp på humøret til en forblåst og delvis demotivert gjeng på vei opp til fjellet. Episk!

Josef: Hva skal man si, du la ned en vanvittig jobb i å få med alle. Dytter oppver, tetter luker, deler ut mat og backer alle som trenger det. Uten slike "arbeidsmaur" vil laget fort tynnes i rekkene.

Ingvill: Du bare smiler du. Blåser det i mot - smil. Regner det - smil Selv når du frøs som værst mellom Skreia og Minnesund smilte du- var det frosset fast?

Terje: Sa klart og tydelig i fra ved Ringebu at "Jeg tar toget fra Lillehammer!"
Det toget gikk tydeligvis uten, for Terje var med helt inn til mål- viser evne til å ta ut enda litt, selv etter at huet har sagt stopp.
Vi kan vel alle være enige at det nok hadde vært mer behagelig å sitte på et varmt tog fra Lillehammer, men Terje valgte å kjøre løpet helt ut.

Dette er bare eksempler. ALLE var med på å bidra til at vi kome oss inn til mål på en god måte, selv fra Minnesund og inn var det godt med folk i rulla hele tiden- laget som helhet viser stor offervilje.

Til neste år går det rykter om at vinden snur- da kan dette gå styggfort.

 

Vel BLÅST!

Espen Knutsens bilde

Takk for turen alle sammen. Da kan jeg personlig krysse av for et nytt mål i "boka". Jeg synes også det er utrolig bra at vi klarte å få med så mange til mål. Ståpåviljen er det ikke noe å si på. Alle kan vel være enige i at det ikke kunne blitt særlig værre forhold. Det som gjorde det ekstra ille er at det kom veldig overraskende på, i hvertfall for meg. Konklusjonen må være å utstyre seg for værst mulige forhold, uansett hva værmelderne måtte finne på å tippe dagen før. Man lærer så lenge man lever. Følelsen (les lettelsen ;-)) av å krysse mållinjen på økern var helt fantastisk.

Marius Jørgensens bilde

Vil bare si takk for all hjelp jeg fikk fra Otta og inn til Oslo i går. Makan til gjeng og makan til servicemannskap!

Fikk låne sykkel fra dere ved Otta(etter at jeg klarte å totalvrake min egen), og fikk alt jeg trengte av klær, drikke og mat nedover. Det var nesten som hos bestemor: "Her Marius, ta et karbonadesmørbrød til" :-)

Gratulerer med vel gjennomført Rye 16!

Ottar Henangers bilde

Gratulerer til alle sammen!

Det har vært en fornøyelse å være med Rye 16 i år. I løpet av våren klarte vi å bli en sammensveiset gjeng som hadde stort potensiale. Dette fikk vi vist både på Randsfjorden Rundt og Mjøsa Rundt. Desverre så viste naturen å ikke være på vår side i år på Styrkeprøven og det ble tidlig klart at målet ville bli vanskelig å nå.

I stedet ble det snakk om å holde sammen for å få med alle til mål. Humøret og pågangsmotet til den enkelte i Rye 16 er det bare å ta av seg hatten for. Når vinden endelig gav seg noe så åpnet himmelens sluser seg over dere. Til og med fall og punkteringer lot ikke til å påvirke laget. Jeg er mektig imponert over pågangsmotet og moralen i laget.

En stor takk og gratulasjoner til hver enkelt som stod frem og bidro til at laget fullførte med stil.

Neste år så regner jeg med at å se mange på startstreken i Trondheim på jakt etter nye rekorder!

PS! For de som ikke har fått nok av sykling i år så vil jeg nevne at det er flere fra Rye som planlegger å stille til start på Jotunheimen Rundt om to uker. I tillegg er vi en gjeng som reiser nedover til Giro delle Dolomiti i slutten av juli.

Mvh/ Ottar

Arnt-Willy Hjelles bilde

Takk for "langturen" på lørdag :-) Dette er min første sesong i Rye og dere er utrolig flott gjeng å sykle med ! En stor takk til alle lagledere som tar riktige og viktige beslutninger som betyr så mye for så mange når værgudene gjør sitt for å prøve å stoppe oss!! Jeg har syklet en del ritt med følgebil og har vært fornøyd, men gjengen på lørdagen var helt FANTASTISK og får terningkast 6 !! Jeg forventet å finne kassa mi, men å få servert karbis, kaffe, cola, diverse sjokolade, jubelrop,  mm :-) Det kaller jeg EKSTRA SERVICE SOM GIR ENERGI !!
Jeg får dessverre ikke vært med på tirsdag og sier derfor en riktig god sommer til dere alle!Jeg gleder meg til nye utfordirnger med dere :-)

Ingvill Merete Stedøy-Johansens bilde

 Tusen takk til alle dere fantastiske syklister i Rye 16!! For en opplevelse å sykle sammen med dere fra Trondheim til Oslo :-). Vi hadde faktisk sol/lettskyet vær 3/4 av turen!!! Utenom den iskalde turen fra Moelv til Minnesund, synes jeg hele turen var helt HERRRRRLIG!!! Gleder meg til å gjenoppleve turen og være sammen med dere i kveld. Vi sees på Pepppes :-). Allerede i overimorgen reiser mannen min og jeg til Lofoten for å sykle Lofoten Insomnia natt til lørdag. Bli med da vel!!!