Du er her

Campylobacter etter L-O?

Espen Opheims bilde
Willy Hugo Nordness bilde

Tror Tempoen var meget heldig hvor de fikk regn og våte veier etter bilder å dømme i alle fall, de områdene som er mest beryktet for bøndenes søl var nok knusk tørre da de paserte.
L40 fikk regnet på Skreia, ser at Tempoen hadde tørre veier på Feiring (feks)

De som kom en time eller to etterpå hadde det nok mye værre og våtere gjennom Toten området .................... og dermed (muligens) noe pussigere mage etterpå !!

~Fuji~

Morten Jordheims bilde

Var vått nok til at jeg har hatt mageproblemer i alle fall ;)

 

/Morten

Eirik Olsens bilde

Magen har vært helt ok, men nå slapp jeg "heldigvis" unna dekkspruten etter Mjøsbrua... Våt asfalt var det vel mer eller mindre hele veien etter det.

 Ja, men det kom fort og forsvant fort.

Henrik var vel også dårlig tror jeg..?

Willy Hugo Nordness bilde

Hvor fikk Tempoen våte veier og/eller regn ?
Alle bilder som ligger her inne viser jo tørre veier fra start til mål, derfor lurer jeg :-)

~Fuji~

Magnus Müllers bilde

Jeg syntes det regnet hele veien, jeg..

Noen som har Photoshop'et bildene, eller?

Svein Hetlands bilde

Regnet det?

Det kan jeg ikke huske...

Jeg måtte i hvert fall slippe i rundkjøringene i Gjøvik fordi at det var såpass vått på bakken at jeg ikke turde å sitte midt i. Jeg er veldig pysete når det er vått og når jeg skled inn mot den første rundkjøringen så måtte jeg legge meg bakerst.

Når vi ble tatt igjen av Frøy litt før Feiring, så måtte jeg slippe dem også fordi jeg er pingle i regnet. Det regnet såpass mye at jeg følte at jeg ikke så noen ting, synes ikke at bremsene virket så bra og at jeg i hvert fall trodde at det var veldig glatt.

(alle andre er sikkert mye tryggere når det regner og merket kanskje ikke at det regnet engang, men jeg synes det var for mye)

Marius Askautruds bilde

Det var opphold på start og jevne skruer fra bunn av Brøttumsbakkene til Eidsvoll? Jeg tror det er en sammenheng mellom når man knipser og om det regner... ;)

Marius Askautruds bilde

[ja, det løsnet mye sykkeldeler nedover der husker jeg...]

 

skurer kanskje?